Cautare

2390 de rezultate pentru "accidente in cluj" (2.73 secunde)
Liderul democratilor este acuzat de Funar ca sfideaza Constitutia si incalca principiul separatiei puterilor in stat.
"a decedat", cel putin de facto, daca (inca) nu si in scripte, filialele din teritoriu nu prea vor sa accepte situatia impusa de liderii de la Bucuresti.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit.
PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
Romania a ratat intrarea in Schengen, UDMR a iesit de sub hegemonia lui Marko Bela, in PDL reapare competitia la Presedintie, Basescu sare la gatul Rusiei si al Olandei, Tokes isi face partid, opozitia isi face alianta, moare Ion Diaconescu, regele se adreseaza parlamentului dupa 65 de ani, iar administratia clujeana este decapitata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.
Fabrica Nokia din Cluj a inregistrat in mai productia primului million de dispozitive mobile in Romania, la doar trei luni de la inceputul productiei, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie."Nokia a anuntat atingerea numarului de 1.000.000 de dispozitive mobile produse la noua sa fabrica din Cluj, Romania.
Duminica, pe Arena Nationala, Steaua a invins-o cu scorul categoric de 3-0 (1-0), pe Universitatea Cluj, in finala Cupei Romaniei. ... - Adi Popa in min 9 si min 53 - Raul Rusescu in min 48.
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! Toate sperantele in cel mai bun marcator al echipei in ultimele doua sezoane (Autor:
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Magda Marincovici) Medicul Radu Zamfir s-a prezentat astazi la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion. Medicul s-a prezentat la Parchet in jurul orei 12.00.
Ziarul de Cluj informeaza: ... Puteti citi in continuare in ce consta cel mai mare avantaj al inaugurarii tronsonului Turda - Campia Turzii de 10 km: ... Inca nu este lamurita problema datoriilor catre constructor si modalitatea de derulare a contractului intre minister si constructor in 2011.
"Pot promova social-democratia si in alt partid"'. ... Puteti citi textul interviului in continuare . 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
delegat al Romaniei in Task Force for International Cooperation on Holocaust Education, Remembrance and Research; ... Ladislau Gyemant, Directorul Institutului de Iudaistica, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj; ... Corina Iosif, cercetator stiintific, Institutul de Etnografie al Academiei Romane, Cluj - Napoca;
Presedintele Romaniei, dupa ce UDMR a fost aruncat de guvernare - ceea ce a produs suparea xenofoba a lui mrko Bela (liderul UDMR si al lui Laslo Tokes) - l-a numit marti pe Eckstein Kovacs Peter in functia de consilier prezidential pentru minoritati.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
Presedintele PLD Cluj, Tudor Oniga, a declarat ca a lucrat gratuit pentru omul de afaceri Paszkany Arpad, caruia i-a oferit consultanta juridica in mai multe proiecte.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
Presedintele PSD Cluj, senatorul Vasile Dancu, nu participa la sedinta BPN al PSD, care a inceput luni si in care se incearca transarea disputei legate de dizolvarea conducerilor unor filiale, liderul clujean spunand ca nu a avut "niciun interes". "E distanta tot mai mare intre Cluj si Bucuresti.
Fostul vicepresedinte al PSD Ioan Rus se declara, intr-un interviu publicat luni in cotidianul "Ziua de Cluj", "dezamagit" de prestatia presedintelui partidului, Mircea Geoana, care nu s-a putut ridica la nivelul proiectului de modernizare a PSD si il acuza pe acesta de lipsa de barbatie.
google-analytics.com