Cautare

1985 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (6.24 secunde)
Printre morti s-au numarat si functionari ai Comisiei Europene, inclusiv consulul Ambasadei Belgiei la Bucuresti. ... O cercetare penala in care rudele a 61 de morti asteapta un raspuns nu de un an-doi, ci de treisprezece, a disparut.
O femeie de 74 de ani, din Bacau, a murit dupa ce a fost operata de medicul care lua stimulatoare cardiace de la morti pe care le implanta celor vii.
4 morti si 39 de raniti. Arafat a mai spus ca elicopterul SMURD nu poate fi trimis din cauza cetii.
Doi dintre cei patru cetateni americani disparuti dupa ce au fost rapiti saptamana trecuta in orasul Matamoros, in nordul Mexicului, au fost gasiti morti, a declarat marti guvernatorul statului.
Bilantul cutremurelor din Turcia si Siria se apropie de 9.500 de morti si, pe masura ce trece timpul, este de asteptat sa creasca. ... Ramasi doar cu hainele de pe ei, oamenii au aprins focuri si spun ca au mancat pentru prima data dupa doua zile.
Englezii au aruncat in mare un cadavru luat de la morga, pe care l-au imbracat in uniforma de ofiter britanic, cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
De asemenea, ei sunt nemultumiti ca din septembrie vor fi disponibilizati aproximativ 17.000 de angajati din invatamant, de reducerea veniturilor prin aplicarea legii unice de la 1 ianuarie 2010 si de reducerea salariilor cu 15% din noiembrie-decembrie anul trecut.Tot ieri, de la ora 10.00, peste 250 de sindicalisti ieseni din cadrul Federatiei "Spiru Haret" si Sanitas au participat, in fata Prefecturii, la un miting de protest, in timp ce premierul Emil Boc se afla in cladirea Prefecturii, unde discuta cu reprezentanti ai administratiei locale.
autostrazile fac parte din structura economica ROMANIA CU INCETINITORUL. ... Intr-o editie speciala a Jurnalului de Seara, Cosmin Prelipceanu a tras concluziile campaniei Digi24 "Romania cu incetinitorul" impreuna cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus, cu seful CNADNR, Narcis Neaga, si cu adjunctul acestuia, Cristian Andrei.
Recent, un elicopter s-a prabusit la Londra, in apropiere de sediul MI6, toata lumea fiind in alerta, caci cu totii s-au speriat crezand ca este vorba despre un atac terorist.
pilotul a solicitat coborarea la 2.450 m si a comunicat ca schimba frecventa cu cea a Centrului de Informare a Zborurilor, corespunzatoare zborurilor dupa regulile "la vedere" coborand sub nivelul regulamentar de zbor controlat de ROMATSA;
"iata motivele pentru care sunt complet convins ca nu a existat niciun OZN prabusit", aratand apoi ca daca o civilizatie are o tehnologie suficient de avansata pentru a permite calatorii interstelare, atunci, odata ce au ajuns aici (si cu atat mai mult nu o singura data...), doar o minte saracacioasa ar putea sa creada ca s-ar putea prabusi, cu niste nave spatiale ca cele din filmele SF de serie B din anii 1950.
Suntem, din nou, pe primul loc, intr-un top european care nu ne face cinste, respectiv: numarul de decese in urma accidentelor rutiere, in 2021.
aproape 100 de soferi, care s-au ales cu amenzi, iar o parte dintre ei, si cu permisele suspendate. ... Recordul de pe DN 6, 131 km/h Printre cei care au devenit pietoni se numara un tanar din Caracal-Olt si un craiovean, care circulau cu 131, respectiv 123 km/h.
Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare.
Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Ministrul Muncii a precizat ieri ca in forma finala a bugetului, aprobata de Parlament, contributia la fondul pentru accidente de munca a crescut la 2%, in urma adoptarii de catre Legislativ a amendamentelor sindicatelor, desi sindicalistii se plang in continuare de diminuarea acestuia.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Asta deoarece si numarul de accidente a crescut de la an la an, sporind astfel si valoarea cheltuielilor aferente despagubirilor. ¥ara noastra este depasita doar de Rusia la capitolul accidente auto.
Aderarea la UE aduce romanilor polite RCA mai scumpe cu 40%. ... De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
Premiile pentru angajatii sectiilor care s-au clasat pe locurile 1, 2 si 3 au fost oferite de catre administratia Combinatului, in timp ce actiunea patronatului a fost popularizata de catre vicepresedintele FSS Metarom, Mircea Scintei, responsabilul cu protectia muncii din partea sindicatului.
google-analytics.com