Cautare

1985 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (9.02 secunde)
Cotrobaind deunazi prin valiza cu fluturi dintr-o boxa, am regasit un exemplar dintr-o revista din anul 1995, in care am publicat un interviu - fulminant pentru acea vreme-, cu Profesorul univ.
Procedura nu poate fi oprita Unde-i lipsa de democratie cu care a fost si este intoxicata toata Europa?
Asociatia MAME a inaugurat recent Centrul Stelutelor, centru de suport si recuperare destinat copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave din Romania, unde acestia vor beneficia, in mod gratuit, de urmatoarele servicii:
Interviu cu dr. ... Usoare sau mai grave, imbolnavirile specifice sezonului rece fac parte negresit din viata copiilor nostri. ... - Cu ce probleme de sanatate se confrunta frecvent copiii in aceasta perioada? ... Este o patologie complexa, cu manifestari respiratorii, digestive, uneori si urinare.
Romania, cu aproximativ 18 mii de cazuri, se situeaza pe locul doi (dupa Maroc) in clasamentul denunturilor si pe primul loc din punct de vedere al cazurilor mortale, cu 41 de decese in 2007.
Obligativitatea anvelopelor de iarna incepand cu sezonul rece din acest an a provocat foarte multe intrebari.
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
Seful ITM, Ionel Petrea, este de parere ca solicitarea este binevenita, atit timp cit sindicalistii nu intentioneaza sa cenzureze actiunile de control, ci sa vina cu idei pentru imbunatatirea acestora.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator.
Multe accidente s-au produs, din cauza ca unii soferi considera ca soseaua are doua benzi pe sens - desi, in realitate are doar una si un acostament. Potrivit specialistilor, E85 a fost proiectat prost, pentru ca acostamentul largit este confundat cu banda de circulatie.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... In tara noastra, se inregistreaza 300 de accidente vasculare cerebrale noi, fata de 200, care reprezinta media europeana.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator: triunghiul rosu cu bulina neagra in interior.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. Partea proasta este ca ne-am obisnuit intr-atat cu ele, incat ni se par normale, fac parte din cotidian.
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti. ... "Am organizat o actiune pe toata raza Capitalei cu toate radarele pe care le avem.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos. Oltenitei la intersectie cu str.
Lucian Dinita, prezent la o conferinta de presa prilejuita de lansarea "Zilei fara accidente rutiere", a spus ca in anii 2009 si 2010 s-a observat o scadere constanta a victimelor decedate in urma accidentelor rutiere, de aproximativ 15%, procent unic in Europa.
Neatentia - activitati care te distrag de la condus Pare un cliseu pe care l-ati auzit de mai multe ori, dar neatentia si desfasurarea in timpul conducerii a altor activitati care te distrag de la condus, pot duce la accidente.
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
Scopul acestei campanii este abaterea indiferentei fata de copiii care sufera de malatii grave sau malatii in faze terminale si atragerea de sustinatori, pentru ca aici la Sfanta Faustina, totul conteaza si absolut orice face diferenta!
google-analytics.com