Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (5.27 secunde)
Anul trecut, au fost cu 20% mai multe despagubiri La randul sau, Florin Dumitrescu, director general adjunct in cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), a aratat ieri ca, potrivit datelor centralizate de comisie, in 2004 au fost mai multe accidente decat in 2003, iar societatile de asigurare au platit cu 20% mai multe despagubiri.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
Centrul INFOTRAFIC informeaza ca si astazi se va monitoriza traficul auto, pe principalele drumuri spre mare si munte, din elicopter, pentru a se urmari modul in care se desfasoara circulatia si pentru a le transmite informatii utile echipajelor de la sol, care pot interveni prompt in caz de necesitate, iar dispozitivul de agenti va fi suplimentat corespunzator, cu forte de sprijin din judetele tranzitate.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. ... Iar in Suceava un camion cu butelii a derapat intr-un sant. ... O masina plina cu butelii a derapat in judetul Suceava. ... Cladirea muzeului a fost inaugurata in urma cu cateva zile.
Moartea este totusi ceva de care ar trebui sa fim constienti cu totii, doar cu totii suntem datori sa trecem prin ea. ... Nu putem concepe cum ar fi sa fim cu adevarat morti, inexistenti, fara a putea, spre exemplu, gandi sau vedea.
Cel putin 84 de morti.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dolj, luni, intre orele 11.00 - 13.00 si 15.00 - 17.00, sapte echipaje de politisti au actionat in zona mai multor intersectii din municipiul Craiova, mai ales acolo unde au fost inregistrate accidente rutiere provocate de "bizonii"
Familiile minerilor morti in tragedia de la mina Uricani vor fi ajutate cu bani de catre Guvern, dar vor fi sprijinite sa-si gaseasca si un loc de munca, daca au nevoie.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare. ... "Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta. ... Tipuri principale de accident vascular Exista doua tipuri principale de accidente vasculare:
Daca da, aflati ca trupul dumneavoastra afirma cu totul altceva. ... In cea mai adanca faza a somnului non-REM, cunoscuta si sub numele de somn cu unde lente, creierul isi revine dupa activitatile zilnice, iar hormonii sunt eliberati in corp, ajutandu-l sa se refaca in urma daunelor din timpul zilei.
Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta. ... Exista doua tipuri principale de accidente vasculare: - Accident vascular cerebral ischemic - Acest tip este intalnit in majoritatea cazurilor (aproximativ 80-85%) de accidente vasculare cerebrale.
Site-urile romanesti sunt pline cu anunturi de vanzare-cumparare de ATV-uri. "Vand Atv Polaris Sportsman 800 X2, an fabricatie 2008, motor 2 cilindri in 4 timpi, transmisie automata cu cardan, pret 13.
Romania este statul UE cu cele mai multe decese cauzate de accidentele in trafic, mentioneaza ultimul studiu al Comisiei Europene despre sanatate publica. ... Din 2009 pana in 2012, accidentele rutiere mortale au scazut in Romania, dar prea lent comparativ cu celelalte tari europene.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor. Statistica spune ca in 121 dintre cazuri au fost implicati barbatii, iar in restul de 13 accidente, femeile.
Mihai Ciobanu) Politia Rutiera informeaza soferii asupra strazilor si zonelor din Bucuresti cu trafic restictionat. ... Solicitam conducatorilor auto sa circule cu atentie si sa respecte semnificatia indicatoarelor montate temporar in zonele mentionate.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Avocatii lui George Copos, Gheorghe Netoiu, Jean Padureanu, Cristian Borcea, Mihai Stoica, Victor Becali, Ioan Becali si Gheorghe Popescu au anuntat ca vor depune o serie de probe cu inscrisuri, vor cere efectuarea de expertize financiar-contabile si vor chema mai multi martori in vederea audierii.
google-analytics.com