Cautare

15635 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 12 11 2009" (3.59 secunde)
Eliminarea vizelor de catre autoritatile canadiene pentru cetatenii romani. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Canada reprezinta pentru Romania de multi ani un partener politic, economic si cultural important.
BNR pune in circulatie doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 28 mai 2012, un set de doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice centrale ale Romaniei moderne - deschiderea primului parlament (bicameral) si constituirea primului guvern.
Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in intervalul 27 Februarie - 12 Martie 2017:
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari. Service-urilor li se impune sa comande piese de la un singur furnizor agreat, piesele fiind de fapt "cumparate" de asiguratori prin incalcarea dispozitiilor legale.
Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 Iunie sa reintregim salariile bugetarilor Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca se cauta soluții pentru ca in jurul datei de 1 Iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.
Astfel, anul viitor a fost declarat "Anul european al inovarii", ocazie cu care antrepenorii vor beneficia de o serie de facilitati. ... Cel putin asa a precizat europarlamentarul Adriana Ticau, prezenta vineri la inchiderea proiectului "Management performant in mediul de afaceri galatean".
Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a crescut in primul semestru al anului cu 1094%, comparativ cu perioada ianuarie - iunie 2008, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).
Investitiile straine directe au scazut anul trecut cu 48%, la 4,9 miliarde de euro.
Agerpres informeaza ca Senatul a adoptat, marti, cu 55 de voturi pentru, 49 impotriva si nicio abtinere, proiectul de lege de ratificare a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International.
Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, nominalizata la Premiile PEN America (Autoare: Rodica Mitu) Romanul Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, se afla pe lista nominalizarilor la Premiile PEN America, editia 2018, la sectiunea de traduceri (carte de fictiune)/ PEN Translation Prize.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
PE promoveaza alegerile europene pe site-urile de comunicare sociala. Principalul mesaj il constituie data alegerilor si impactul deciziilor parlamentului in viata de zi cu zi a europenilor. In perspectiva alegerilor europene din 4-7 iunie, Parlamentul European si-a creat propriile profiluri pe site-urile de comunicare sociala (Facebook, MySpace si Flickr).
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. ... Au conlucrat cu oamenii lor de incredere, de la premier pana la nivel de secretar de stat. Intr-un cuvant, au intervenit decisiv in mersul economiei.
In plus, ele sunt obligatorii pentru posesorii de autoturisme. De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
Agentii constatatori ai Consiliului Judetean Constanta si cei ai Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri vor incepe, de pe 16 februarie a. ... , sa aplice contraventii transportatorilor care nu si-au achitat taxa de circulatie pe drumurile judetene. ... 223 din 13 august 2008, CJC elibereaza, de pe 4 februarie a.
Circulatia prin centrul municipiului Craiova a fost paralizata mai bine de doua ore, din cauza Crosului Sanatatii, dupa ce municipalitatea a decis sa inchida circulatia, in loc sa schimbe locul de organizare a manifestarii sportive.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, incepand cu 13 decembrie 2004, o moneda din aur cu valoarea nominala de 100 de lei, emisiunea “Istoria aurului-engolpion cantacuzin“, potrivit unui comunicat al institutiei.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat in urma cu o zi ca la sfarsitul acestui an va intra in circulatie o noua bancnota, de 200 de RON.
google-analytics.com