Cautare

15629 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 12 11 2009" (5.80 secunde)
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73.
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
Seful Directiei Rutiere a Politiei, Lucian Dinita, a declarat ieri ca in primele sase luni ale anului s-au inregistrat 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, ceea ce reprezinta o premiera pentru Romania si dovedeste trendul descendent al numarului de incidente rutiere, transmite Mediafax.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
Dupa aderare, contributiile pe care o firma le datoreaza pentru angajatii ei vor fi platite in tara unde acestia lucreaza. Intrucat aceasta regula nu se aplica tuturor tipurilor de contracte de munca, firma de consultanta Pricewaterhouse Coopers (PwC) le recomanda patronilor ca angajatii sa figureze ca detasati in strainatate.
Cu ocazia evenimentelor din 27 octombrie 2010, sunt in vigoare urmatoarele restrictii de circulatie in Bucuresti:
Geoana avea 1000 de voturi si Basescu 200 se treceau invers (Autoare:
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
20 de vesti rele (realitati) 1. Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Sindicalistii nu au precizat motivele pentru care sint interesati sa participe la verificarile intreprinse de ITM, dar sustin ca ar fi bine sa ia parte la intocmirea tematicilor de control.
Presa de joi publica articole referitoare la raspunsul Patriarhiei in cazul monedei comemoratice cu efigia Patriarhului Miron Cristea, emisa de Banca Nationala a Romaniei. Patriarhia Romana considera nejustificate reactiile aparute in mass-media cu privire la initiativa Bancii Nationale a Romaniei de a comemora memoria patriarhilor Bisericii Ortodoxe Romane.
google-analytics.com