Cautare

13269 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 08 09 09" (3.79 secunde)
cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
De ce este extrem de periculos drumul european E85 si de ce o sosea de mare viteza ar salva multe vieti:
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Si mai prost este ca asa s-au obisnuit si vinovatii accidentelor, incat parca nu mai au nici un fel de limita.
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti. Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei.
Inmatricularile de masini noi in tara au scazut cu 24% luna trecuta, fata de luna a cincea din 2009, iar in intervalul ianuarie - mai scaderea a fost de 49%, arata datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73.
Dupa aderare, contributiile pe care o firma le datoreaza pentru angajatii ei vor fi platite in tara unde acestia lucreaza. Intrucat aceasta regula nu se aplica tuturor tipurilor de contracte de munca, firma de consultanta Pricewaterhouse Coopers (PwC) le recomanda patronilor ca angajatii sa figureze ca detasati in strainatate.
Cu ocazia evenimentelor din 27 octombrie 2010, sunt in vigoare urmatoarele restrictii de circulatie in Bucuresti:
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
Sindicalistii nu au precizat motivele pentru care sint interesati sa participe la verificarile intreprinse de ITM, dar sustin ca ar fi bine sa ia parte la intocmirea tematicilor de control.
Presa de joi publica articole referitoare la raspunsul Patriarhiei in cazul monedei comemoratice cu efigia Patriarhului Miron Cristea, emisa de Banca Nationala a Romaniei. Patriarhia Romana considera nejustificate reactiile aparute in mass-media cu privire la initiativa Bancii Nationale a Romaniei de a comemora memoria patriarhilor Bisericii Ortodoxe Romane.
Politia atentioneaza soferii care circula cu masini neasigurate sa-si incheie pana la 1 februarie politele obligatorii de raspundere civila auto (RCA).
Transportatorii rutieri ameninta cu declansarea grevei generale din 25 februarie, daca pana la acea data autoritatile romane nu vor raspunde memoriului prin care solicita modificarea unor acte normative care reglementeaza activitatea din domeniu.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 07.10.2014, va avea loc un miting in Piata Victoriei. Mitingul este organizat de cartel Alfa, condus de Bogdan Hosu. Restrictiile de circulatie vor afecta urmatoarele artere :
Cum poti contesta o amenda de circulatie? Daca ai primit o amenda de circulatie, dar consideri ca nu esi vinovat, ai posibilitatea sa ceri unei instante de judecata anularea amenzii.
google-analytics.com