Cautare

61492 de rezultate pentru "accidente de circulatie din 7 11 2009" (4.21 secunde)
Pasajul Mihai Bravu, aproape finalizat, va solutiona problemele de trafic din 4 cartiere ale Capitalei : ... Pasajul Mihai Bravu, aproape de final:
Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, a oferit recent o serie de lectii de siguranta rutiera, in cadrul programului educational Mobile Kids - initiativa Daimler, cu traditie si implementare la nivel international.
Raed Arafat, implicat intr-un accident de circulatie pe DN 2 Subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost implicat miercuri dimineata, intr-un accident de circulatie produs pe DN 2, in localitatea ialomiteana Cosereni.
Introducerea noii monede se va face treptat, un prim contact putand fi prin intermediul bancomatelor bancilor comerciale alimentate de BNR. Noua moneda va fi data publicitatii incepand cu data de 21 aprilie, insa va intra in circulatie abia de la 1 iulie 2005.
Valoarea nominala a bancnotelor euro aflate in circulatie a urcat cu circa 62% in ultimii cinci ani, pana la 550 de miliarde de euro la sfarsitul lui 2006, nivel aproximativ egal valorii dolarilor aflati in circulatie, transmite Agentia Reuters, citata de Mediafax.
Administratorii drumurilor din Craiova au inventat un nou marcaj rutier pentru delimitarea benzilor pe acelasi sens de mers: ... Sistematizarea circulatiei la Craiova a scapat de sub control in aceasta vara. Dupa povesti precum semafoarele de la Consul, banda pierduta pe strada Dr.
Elena Udrea a semnat ieri, la Ramnicu Valcea, trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a orasului Ramnicu Valcea, in valoare totala de 5,26 milioane de euro.
Unul dintre cele mai mari centre comerciale din Bucuresti se va construi pe platforma fostei fabrici Electroaparataj din Sectorul 2. Mega Mall va beneficia de 1.000 de noi locuri de parcare. Mega-Mall se va intinde pe o suprafata de teren de 5,6 hectare.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str.
Traficul rutier in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi restrictionat sambata, 27 noiembrie, din cauza repetitiilor pentru parada militara desfasurata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei. Restrictiile de circulatie in zona adiacenta Arcului de Triumf, se vor face astfel:
Eliminarea vizelor de catre autoritatile canadiene pentru cetatenii romani. ... Canada reprezinta pentru Romania de multi ani un partener politic, economic si cultural important. ... Existenta unei emigratii romanesti importante si active pe teritoriul canadian reprezinta un element suplimentar de legatura intre tarile noastre.
La ora actuala, multe dintre unitatile comerciale din Romania afiseaza in paralel atat preturile in lei vechi, cat si echivalentul acestora in RON. Numai ca legislatia actuala interzice, incepand cu data de 1 iulie a.c., afisarea preturilor marfurilor expuse spre vanzare in ROL.
In primele doua luni ale acestui an s-a constatat ca numarul autoturismelor cumparate la mina a doua si inmatriculate in judetul nostru a scazut de doua ori si jumatate fata de aceeasi perioada a anului trecut.
In declaratia mea politica de astazi as dori sa ma refer la un subiect de extrema actualitate atat pentru tara noastra, cat si pentru intreg spatiul Uniunii Europene.
Agentii constatatori ai Consiliului Judetean Constanta si cei ai Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri vor incepe, de pe 16 februarie a. ... , sa aplice contraventii transportatorilor care nu si-au achitat taxa de circulatie pe drumurile judetene. ... 223 din 13 august 2008, CJC elibereaza, de pe 4 februarie a.
Circulatia prin centrul municipiului Craiova a fost paralizata mai bine de doua ore, din cauza Crosului Sanatatii, dupa ce municipalitatea a decis sa inchida circulatia, in loc sa schimbe locul de organizare a manifestarii sportive.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat in urma cu o zi ca la sfarsitul acestui an va intra in circulatie o noua bancnota, de 200 de RON.
Cum arata Pasajul de la Piata Presei Libere. Cand va fi gata Pasajul de la Piata Presei Libere prinde contur. S-au turnat deja peretii de sustinere ai pasajului si dala de acoperire a acestuia.
Restrictii de circulatie, impuse sambata si duminica pentru semimaratonul Bucuresti Politia Rutiera anunta ca, pentru organizarea 2017 OMV Petrom Bucharest Half Marathon, in Bucuresti vor fi instituite mai multe restrictii de circulatie.
Fiind la inceput de an am considerat ca este bine sa trecem in revista ce ai voie, ce nu ai voie si ce este obligatoriu sa faci cand esti pe bicicleta.
google-analytics.com