Cautare

3033 de rezultate pentru "accidente 4 august" (3.65 secunde)
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
De asemenea, au fost folosite peste 480 de radare, multe dintre acestea fiind amplasate in sistem cascada in zonele cu risc ridicat de accidente pe fondul vitezei nelegale, precum si pe acele tronsoane de drum pe care, din cauza configuratiei, se poate depasi cu mult limita de viteza legal admisa.
Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad. ... Vineri, in ajunul Craciunului, au avut loc 36 de accidente, cu sase morti si 36 de raniti. De Craciun, alte 28 de accidente grave au provocat moartea a 9 persoane si ranirea grava a altor 28.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Pe primul loc in acest clasament tragic se afla Sectorul 1, cu 97 de accidente grave. Sectorul 2 se regaseste pe locul 2 cu 83 de accidente, anul trecut.
Peste 20% dintre cele 2.552 de accidente de circulatie grave din 2012 s-au produs din vina pietonilor si au provocat moartea a 105 persoane si ranirea grava a altor 546.
"Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi 4. ... Neatentia - activitati care te distrag de la condus Pare un cliseu pe care l-ati auzit de mai multe ori, dar neatentia si desfasurarea in timpul conducerii a altor activitati care te distrag de la condus, pot duce la accidente.
- Medicul care da avizul poate fi tras la raspundere - Legea se aliniaza la UE - Riscul de accidente creste exponential Conform unui ordin de ministru, incepand cu anul viitor, soferii care au probleme cu inima sau diabet nu vor mai putea conduce.
Chiar daca la Dolj au fost mai multi bani decat pe august, sefii Fiscului nu au incasat nici un leu din aceste bonusuri.
Presa consemneaza si azi, ca in fiecare an, evenimentul de la 23 August 1944. Actul istoric de la 23 August 1944 este extrem de controversat, atat din punctul de vedere al implicatiilor ulterioare, cat si al desfasurarii evenimentelor in acea zi de rascruce pentru istoria moderna a Romaniei.
60 de agenti economici luati la bani marunti, 49 de amenzi aplicate in valoare totala de 82.000 de lei, precum si 9 decizii de suspendare a activitatii, acestea sunt rezultatele controalelor efectuate in perioada 1-15 august la producatorii si comerciantii de paine si produse de panificatie de catre comisari ai Garzii Financiare Galati si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului.
In perioada 22 - 24 august se va incheia, la Constanta, activarea august 2008 a gruparii navale BLACKSEAFOR.
Lunile iunie si august sunt pline de cheltuieli istovitoare si trebuie sa va stapaniti bine tentatiile. Bugetul se regleaza abia spre sfarsitul lunii august, in noiembrie si decembrie.
Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
google-analytics.com