Cautare

3700 de rezultate pentru "accidente 2010 01 29 in jud covasna" (3.23 secunde)
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
“Contestarea prefectului de Covasna, nu pe criteriul competentei, ci pe cel al nationalitatii, este un lucru periculos, intrucat el se situeaza in zona ultranationalismului si a sovinismului“, a declarat presedintele UDMR, Béla Markó.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM) Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca formatiunea sa este indignata de modul in care Politia se intereseaza de activitatea Consiliului National Secuiesc (CNS).
Institutiile descentralizate din Covasna vor fi impartite in mod egal intre UDMR si Alianta D.A. PNL - PD, cu conditia ca UDMR sa cedeze un post de vicepresedinte la CJ si inca un loc in Primaria Sfantu Gheorghe.
Reprezentantii a noua ligi si fundatii romanesti din Covasna fac apel la factorii politici si civici sa initieze o scrisoare deschisa catre Guvern, prin care sa se solicite demiterea prefectului Gyorgy Ervin.
Fosta stema a judetului Trei Scaune din perioada Imperiului Austro-Ungar a fost amplasata pe frontispiciul Consiliului Judetean (CJ) Covasna, fapt ce a dus la contradictii intre autoritati.
Liberalii si democratii din Covasna cer Guvernului sa initieze un control pentru schimbarea din functie a secretarului general al prefecturii, Nicolae Carlanescu.
Proiectul de stema a orasului Covasna a fost votat luni dupa-amiaza de catre consilierii locali, urmand sa fie analizat si de Comisia Judeteana de Heraldica, proiectul de hotarare privind stema fiind respins de fiecare data in ultimii 12 ani cand s-a aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local.
Deputatul PD Petre Strachinaru a declarat ieri ca democratii vor respinge la Adunarea reprezentantilor romanilor din judetele Covasna, Harghita si Mures orice intentie si actiune care vizeaza obtinerea autonomiei teritoriale pe criterii etnice.
Seful Executivului nu era inca decis ieri la pranz in ce fel si cand va face restructurarea Guvernului, in timp ce Melescanu si Orban fac declaratii contradictorii, avansand sau devansand termene-limita.
Deputatii romani din Covasna si Harghita vor depune un proiect de lege privind garantarea reprezentarii in Parlament a romanilor din cele doua judete.
Noua conducere interimara a PNL Covasna a inceput o analiza a activitatii sefilor institutiilor descentralizate, iar acolo unde se vor gasi nereguli liberalii vor propune schimbarea directorilor.
Forumul Civic al Romanilor din judetele Covasna si Harghita protesteaza fata de adoptarea de catre Guvern si Comisia Nationala de Heraldica a noii steme a judetului Covasna.
Dupa o inaugurare la care demnitarii UDMR s- fotografiat in fata obiectivului iar cei ai PRM au protestat sustinand ca actiunea este "un atac la integritatea statului roman", panoul cu inscriptia "Tinutul Secuiesc" se impiedica de doi metri de teren.
Panoul "Tinutul Secuiesc", amplasat saptamana trecuta la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost demontat luni dimineata.
Forumul Civic al Romanilor din judetele Covasna si Harghita, ce reuneste 13 organizatii nonguvernamentale, ar putea organiza manifestari de protest fata de adoptarea noilor insemne ale judetului.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc nu se pune in discutie, spune Constantin Nita Constantin Nita, vicepresedintele PSD, a declarat, sambata, la Sfantu Gheorghe, ca este ingrijorat de declaratiile privind autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc, lucru care, in opinia sa, nu poate fi pus in discutie.
Piata Taraneasca organizeaza de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... pe sticla, cioplit, incondeiat Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... Stan Anuta din Sapanta, jud. ... Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud. ... Marinescu Dan, din Ploiesti, jud.
100 mp- locomotiva electrica CFR Calatori) Investitia companiei in proiectul de anvergura nationala este estimata la peste 120.000 de euro.
google-analytics.com