Cautare

8263 de rezultate pentru "accident opel vectra constanta 03 10 2010" (3.53 secunde)
Cunoscutul grup de firme Vectra a cerut insolventa la Tribunalul Constanta, spalandu-se astfel pe maini de datoriile uriase pe care le-a acumulat la furnizori si la bugetul de stat.
Consiliul Director a fost pus la curent privind procesul de vanzare a companiei Opel, insa, intrucat continua discutiile cu Magna International si cu firma belgiana de investitii RHJ International, nu a fost facuta vreo recomandare, au explicat reprezentantii General Motors.
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
In seara deschiderii oficiale a Salonului Auto de la Geneva, Opel a fost in centrul atentiei.
Lansat sub motoul "E firesc sa fii indraznet", noul Opel Corsa ataca segmentul de piata destinat automobilelor din clasa mica pe fondul tendintelor tot mai accentuate catre aceasta categorie de autovehicule.
Sunt disponibile putine modele noi cu pretul DDP (include TVA) sub 10.000 de euro. ... Opel Corsa Noul Opel Corsa este disponibil in doua versiuni, cu trei si cinci usi, asemanatoare numai daca ne referim la platforma de constructie, la motoare si cutii de viteze.
Cu putin timp in urma, fata in fata cu Opel Insignia, ma temeam sa nu fiu dezamagit. ... In ceea ce priveste designul, Insignia s-a scuturat de imaginea comuna pe care o avea Vectra si se prezinta in stofa noua.
Politistii din cadrul IPJ Dolj au precizat ca, miercuri noapte, in jurul orei 1.00, Nicolae Constantinescu, de 38 de ani, din Craiova, in timp ce conducea un Subaru Legacy dinspre Filiasi catre Craiova, in zona Combinatului Doljchim a pierdut controlul directiei, a iesit de pe sosea si a intrat in parcarea Combinatului, unde a lovit trei autoturisme - un Opel Astra, un Opel Vectra si un Peugeot 307.
Pentru multi împatimiti ai vehiculelor pe patru roti, Opel GT este masina sport a anilor ’70, produsa între 1968 si 1973. ... Noul Opel GT nu emite doar pretentii sportive, ci are si pe ce sa se bazeze. ... Nici un Opel nu a produs 132 CP pe litru.
Noul Opel Insignia, "nava-amiral" a producatorului german, s-a lansat oficial ieri in Craiova, in cadrul unei festivitati organizate de dealerul local, Rucom.
Pe langa participatia preluata de Fiat, fondul de asigurari medicale al Federatiei sindicale din domeniul auto (United Auto Workers) va prelua 55% din companie, in timp ce statul american si cel canadian vor controla impreuna 10%.
In Europa va fi lansata si versiunea Opel a lui Volt, modelul Ampera "Lansam masina in 3 noiembrie pe plan european cand marca aniverseaza o suta de ani, iar din momentul acela vom lansa masina pe o multitudine de piete si va dura probabil un si jumatate - doi ani pana o vom aduce pe toate pietele unde o vom vinde.
Opel a confirmat faptul ca va produce o versiune decapotabila a lui Astra. ... Oficialii costructorului german Opel vor veni la Salonul Auto de la Geneva insotiti de noul Astra OPC, versiunea de performanta a hatchback-ului din Russelsheim.
Opel va lansa in luna martie cea mai puternica versiune a modelului Corsa - Corsa OPC, care dispune de 192 CP si atinge 225 km/ora. Dupa succesul lansarii celei de-a patra generatii a modelului Corsa, Opel arunca acum in arena cea mai puternica versiune a acestuia:
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Un tren care facea legatura intre Falticeni si Dolhasca a lovit in plin un autoturism Opel Vectra. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati.
Doua dintre autoturismele lovite, un Opel Astra si un Peugeot 307, au fost avariate in proportie de 70-80%, iar cel de-al treilea, un Opel Vectra, a suferit mai putine daune.
Castigatoare este Opel Corsa, care a reusit de data aceasta sa depaseasca Ford S-Max la o diferenta de 17 puncte.
google-analytics.com