Cautare

1110 de rezultate pentru "accident mortal la danila" (3.35 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Presedintele Bancii Comerciale Romane, Nicolae Danila, a previzionat pentru sfarsitul acestui an un curs al euro egal cu 3,4 lei. Danila se asteapta la fluctuatii in ambele sensuri ale cursului si are in vedere interventii ale BNR pentru sustinerea cotatiilor euro pana spre nivelul de 3,6 lei.
Corina Danila a pierdut vila pe care o avea in comuna Chiajna. ... In vremurile bune, in care castiga bine si avea o relatie stabila cu Norris Mageanu, Corina Danila si-a cumparat impreuna cu iubitul ei o vila intr-un cartier rezidential din Chiajna, scrie Cancan.ro.
Actualul director al Camerei Agricole, Gheorghe Danila a fost pus in functie ilegal de consilierii judeteni.
Dobanzile pentru creditele in lei se vor incadra intre 14 si 20% pe an pana la sfarsitul anului, a afirmat ieri presedintele Bancii Comerciale Romane (BCR), Nicolae Danila. “S-a creat deja o tendinta, iar pana la sfarsitul anului ne vom misca pe aceasta zona, de 14-20%.
In plus, intensificarea concurentei la nivelul UE ii va determina pe bancherii din tara sa reduca din marjele de dobanda.
Garantarea integrala a depozitelor ar putea sa previna plecarea unor fonduri importante din depozitele bancare, la fel cum tari care au luat aceasta masura au atras resurse din statele limitrofe, a declarat, marti, Nicolae Danila, fostul pretedinte al BCR.
Victor Danila. ... Victor DANILA, PROPRIETARUL MASINII: ... Victor DANILA, PROPRIETARUL MASINII: Victor Diamantul. -De ce crezi ca ti-au pus numele acesta?
Catastrofa s-a produs si din cauza unor defectiuni la pompele de ulei, care alimentau motorul cargoului. Nava s-a scufundat la ora 10:30 a zilei, iar elicopterele de salvare au ajuns la ora 16:00.
Nici amenzile ce pot desfiinta o societate mai mica nu ii sperie pe "bravii" patroni valceni, ce continua sa angajeze "la negru" intr-o veselie.
Presedintele executiv al Bancii Comerciale Romane (BCR), Nicolae Danila a demisionat. Potrivit Mediafax care citeaza surse din banca, Danila va fi inlocuit de vicepresedintele executiv al bancii Manfred Wimmer.
Corina Danila a fost vedeta postului AcasaTV in anii 2000 cand a jucat in multe telenovele. Dupa ce i-au expirat contractele, Corina si-a dorit sa ia o pauza de la viata publica si a ales sa se dedice familiei.
In bazinul Marii Negre, principala amenintare la adresa Romaniei si a regiunii este cea asimetrica provenita din zona Caucazului, mai ales datorita tranzitului de resurse energetice din aceasta ex-regiune sovietica, tranzit ce se va dezvolta foarte mult in anii urmatori, a declarat pentru "Replica" de Constanta comandorul Dorin Danila, comandantul Flotei Militare a Romaniei.
In 2005, media dobanzilor la creditele in lei va fi de 17-18%, iar pentru depozite, dobanda va fi de 10-12%, a afirmat presedintele Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Radu Gratian Ghetea, la Forumul Bancar Roman, organizat la Finmedia.
Banca Comerciala Romana (BCR) si actionarul sau majoritar, grupul austriac Erste Bank, analizeaza oportunitatea deschiderii unei banci specializate in finantari pentru locuinte, a declarat ieri Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR, citat de Mediafax.
La vecinii nostri, impozitul pe profit este 10%, pe dividende 5% si se depune o singura declaratie pe an. Sistemul fiscal de la ei nu s-a modificat de zece ani, in timp ce la noi, numai anul acesta, Codul Fiscal s-a schimbat de trei ori.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
google-analytics.com