Cautare

3774 de rezultate pentru "accident l a crasna 2010" (2.77 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Colegi in alianta aflata la guvernare, presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu (PSD), si consilierul judetean Ionel Mantog (PD-L) s-au certat ieri ca la usa cortului in ultima sedinta a CJ.
Asa cum a mentionat Simona Anton, expert tehnic in cadrul ADR Cluj, cele 3 proiecte prezentate, cunoscute deja cititorilor nostri, "Soseaua ocolitoare cu acces din DN 1F in DJ 191C, pentru devierea traficului din Zalau", "Drum centura est Jibou" si "Reabilitarea drumului Ciucea-Crasna-Vanatori", au trecut, deja, de faza de preselectie regionala, acum urmand a fi imbunatatite, in vederea unei prezentari cat mai bune la etapa nationala a selectiei.
Incepand din aceasta saptamana, si locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, precum si un numar crescut de bacauani se bucura de produsele variate, de calitate si la preturi avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu totii se pregatesc sa-si umple camara cu bunatati pentru iarna.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Foloseste formula F.A.S.T. (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112! FORMULA F.A.S.T.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. Decesul lui Razvan Ciobanu a ridicat numeroase semne de intrebare. Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord?
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S. ... Victima a ramas internata la spital.
Primul accident a avut loc in comuna Ciuperceni, unde un barbat de 59 de ani, in timp ce conducea un moped, pe DJ 673 A - Stramba Vulcan, a patruns pe DN 67 fara a acorda prioritate de trecere unui autotren, la volanul caruia de un alt gorjean, de 45 ani, din comuna Crasna.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral. ... Ciuhodaru a explicat metoda FAST folosita pentru depistarea acestei boli.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Ce a mai ramas din presa tiparita. ... Teoretic, mai avem de asteptat 19 ani pana cand vom asista la moartea definitiva a presei scrise din Romania, dupa cum a estimat Ross Dawson, realizatorul unei harti a disparitiei ziarelor in varianta print, la nivel mondial.
google-analytics.com