Cautare

1646 de rezultate pentru "accident in localitatea pielesti" (5.21 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Craiova face maine ultima strigare a satelitilor care vor sa devina parteneri in Zona Metropolitana. Consilierii craioveni sunt convocati pe 12 februarie, in sedinta extraordinara, sa ia o decizie pentru infiintarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Craiova", se arata pe site-ul municipalitatii.
In timp ce majoritatea inculpatilor deferiti justitiei au fost pusi in libertate de judecatori dupa "stagii" in spatele gratiilor intre 30 de zile si doi ani, altii le iau locul in arest preventiv.
Facturile la gaze naturale nu se mai achita la Posta, ci se vor plati în numerar, începând cu 1 august, numai la casieriile Distrigaz, la unitatile Creditcoop si la comerciantii autorizati.
Nu este cazul Pielestiului, care numara câteva zeci de milioane de lei, bani proveniti din impozitele firmelor care si-au facut sedii si magazine de prezentare pe teritoriul comunei, dar care uita sa plateasca la timp.În urma cu 10-15 ani, localnicii din Pielesti traiau ca mai toti taranii din judet, adica din ce dadea pamântul sau ce puteau cumpara din salariile celor care nu fusesera înca disponibilizati de la unitatile industriale din Craiova.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
De mai bine de un deceniu, politistilor de la tara le-au tot fost promise dotari, atat in ceea ce priveste sediul in care isi desfasoara activitatea, cat mai ales mijloacele de deplasare.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Actionand rapid, ajuti pacientul cu AVC sa primeasca tratamentul de care are urgent nevoie â€" acesta are eficienta maxima daca AVC-ul este diagnosticat in aproximativ 3 ore de la debutul simptomelor.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a amendat cu 6.000 de lei un azil de batrani care functioneaza ilegal in comuna Pielesti, in urma unui control efectuat pe 4 februarie.
De câtiva ani, pe piata muncii a aparut un job nou ce nu este inclus în nomenclatorul meseriilor din România, aceea de „adunator de terenuri“.
De câtiva ani, pe piata muncii a aparut un job nou ce nu este inclus în nomenclatorul meseriilor din România, aceea de „adunator de terenuri“.
Primaria a prins in PID mai multe grupuri de proiecte zonale, de importanta pentru municipiu, dar si pentru comunele partenere, in baza carora sa obtina fonduri europene. Primul dintre obiectivele prezentate in PID este racordarea Craiovei, ca pol de crestere, la coridoarele paneuropene de transport.
Nea Gica din Pielesti, ajutat de cativa prieteni, si-a urcat intr-o zi scroafa in roaba si a dus-o in sat, la vier. Seara, a adus-o inapoi si, ajutat din nou, a inchis-o in cocina.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
google-analytics.com