Cautare

4417 de rezultate pentru "accident in judetul suceava" (2.75 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Suceava refuza sa formeze aceeasi regiune cu Iasul In contextul regionalizarii, tot mai multi lideri politici din Suceava militeaza ca judetul lor sa formeze o regiune distincta.
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. ... In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
8), in cadrul programului Ziua Adolescentilor.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Consiliul Judetean (CJ) Suceava va da in judecata Guvernul pentru ca nu asigura, potrivit legislatiei, fondurile pentru sustinerea in judetul Suceava a programului "Cornul si laptele", necesarul pentru acest an fiind de 7,5 milioane de lei, a anuntat joi presedintele CJ, Gheorghe Flutur.
PSD Suceava a stabilit un numar de 11 candidati din cei 14 pentru colegiile electorale uninominale pentru Camera Deputatilor si Senat, presedintele organizatiei.
Monitorul de Suceava: ... Dan COMAN) Aproape 300 de locuitori ai comunei Bosanci au participat la o intalnire electorala cu senatorul PSD Gavril Mirza, care candideaza din partea USL pentru un post de deputat in Colegiul nr.
PNL Suceava a depus vineri plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si in declaratii impotriva liderului PLD, Theodor Stolojan, precum si a altor 11 persoane din Suceava insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea PLD ca partid politic.
Acestea vor primi fonduri in valoare de 299,5 milioane de lei pentru modernizarea termocentralelor.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a treia.
Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava este de joi doctorul militar col. ... Acesta a preluat functia dupa ce fostul director, Florin Filip, si-a dat demisia miercuri, in nici o saptamana de activitate. Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate.
Deciziile ministrilor tehnocrati afecteaza economia judetului Suceava. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Domnule Presedinte, stimati colegi, doresc sa aduc in atentia dumneavoastra un aspect ce tine de anumite decizii ale ministrilor tehnocrati, acestea aducand prejudicii grave judetului Suceava.
Autorul Manifestului pentru construirea de autostrazi s-a nascut pe malul Dunarii, la Calarasi, si traieste in satul Sfantu Ilie, din judetul Suceava.
Citeva grupuri financiare importante au prezentat autoritatilor sucevene o oferta de construire a unei autostrazi cu fonduri private pe traseul Siret-Suceava-Vatra Dornei.
Ziarul Financiar informeaza :Proiectul autostrazii care va lega Marea Neagra de Marea Baltica, discutat in octombrie.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. ... Clujul este judetul in care s-au construit cele mai multe locuinte in ultimii ani, potrivit unei analize realizate de Econtext, pe baza datelor furnizate de directiile judetene de statistica.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna.
google-analytics.com