Cautare

7269 de rezultate pentru "accident grav 26 februarie 2010" (2.82 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Alexandra Cruceru ) Vremea va intra intr-un proces de incalzire in urmatoarele doua saptamani, cu valori diurne pozitive ce vor ajunge, dupa 1 februarie, pana la 13 grade Celsius in Banat si Crisana, iar precipitatiile vor fi slabe cantitativ si cu probabilitate mai mare de aparitie atat in primele zile din februarie, cat si in cursul saptamanii viitoare, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 30 ianuarie - 12 februarie 2017, publicata luni.
Vreme de primavara cu pana la 16 grade Celsius, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) estimeaza, pentru intervalul 10 - 23 februarie, un regim termic in general peste normele perioadei, cu temperaturi medii diurne intre 6 si 16 grade Celsius, dar si cu precipitatii in intreaga tara, mai ales sub forma de ploaie.
Potrivit meteorologilor, in intervalul 8-21 Februarie 2016, vremea va fi, in general, ploioasa, cu temperaturi medii ce vor atinge valori de 13-14 grade la nivelul intregii tari.
Cum va fi vremea pana pe 25 februarie. PROGNOZA METEO pentru fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 19 - 25 februarie, in fiecare regiune a tarii.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Cum va fi VREMEA pana pe 9 februarie, in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 27 ianuarie - 9 februarie, pentru toate regiunile din tara:
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
De exemplu, deputatul PSD de Sibiu Ioan Cindrea o are angajata in calitate de consilier la biroul parlamentar pe sotia sa, Amalia Cindrea, pentru care deputatul a alocat in luna februarie, la sectiunea salarii de personal, suma de 5.763 de lei.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
BANAT In perioada 26 februarie -1 martie 2018, regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult mai mici decat cele climatologic specifice perioadei, sub limita de ger in cursul noptilor si al diminetilor de 26, 27, 28 februarie si 1 martie, cand minimele vor cobori spre -14 grade, iar media maximelor se va situa in jurul a -5 grade.
ANM a publicat pronoza meteo pentru luna februarie. ... Pronoza ANM pentru februarie Ultima luna calendaristica de iarna, februarie, pastreaza multe din caracteristicile lunii ianuarie.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Aceasta suma reprezinta o crestere fata de acelasi indicator inregistrat la nivelul judetului nostru in luna februarie 2009 cand a atins suma de 1,867 mld. ... lei in luna februarie la 1,224 mld. ... lei in februarie la 1,196 mld. ... lei in februarie la 477 mil.
PROGNOZA METEO pentru inceputul primaverii in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 25 februarie - 10 martie, in fiecare regiune a tarii.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
google-analytics.com