Cautare

4242 de rezultate pentru "accident de motocicleta 12 09 2009" (2.61 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Leonhardt, a realizat cea mai mare motocicleta din lume - pe care intentioneaza sa o construiasca in serie redusa pentru cei interesati. Gunbus 410 nu e un autobuz, e o motocicleta, dar ce motocicleta!
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
O tanara de 25 de ani din Capitala a intrat, vineri noaptea, cu motocicleta intr-o masina, a ranit o fata care mergea pe trotuar, apoi "a plonjat" in vitrina unui magazin de pe Calea Victoriei.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. "Sunt tot felul de situatii limita si la curse. ... Am stat departe de motocicleta jumatate de an, timp in care am pierdut un titlu national.
Ford Mustang GT500KR este masina-erou KITT din reeditarea serialului "Knight Rider", care va debuta ca film de doua ore pe NBC. Pe ecran, KITT este echipata cu un supercomputer capabil sa "sparga" orice sistem de protectie, dispune de armament si de o caroserie care, multumita nano-tehnologiei, este capabila sa îsi modifice forma si culoarea.În fapt, exista trei Mustang-uri care "joaca" în serialul "Knight Rider".
Ford Mustang GT500KR este masina-erou KITT din reeditarea serialului "Knight Rider", care va debuta ca film de doua ore pe NBC. Pe ecran, KITT este echipata cu un supercomputer capabil sa "sparga" orice sistem de protectie, dispune de armament si de o caroserie care, multumita nano-tehnologiei, este capabila sa îsi modifice forma si culoarea.În fapt, exista trei Mustang-uri care "joaca" în serialul "Knight Rider".
Regizorul si scenaristul Michael Gottlieb, cunoscut pentru realizarea unor comedii precum "O dadaca musculoasa" (1993), a decedat sambata, in California, intr-un accident de motocicleta, informeaza contactmusic.com.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. ... de A. Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str.
Senatorul PD Radu Berceanu a declarat, miercuri, ca premierul Calin Popescu Tariceanu si-a schimbat opiniile din vremea guvernarii cu PD, astfel ca, dupa ce a cazut cu motocicleta, i s-au zguduit ideile si considera ca prefectii trebuie sa fie numiti politic.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
La data de 22 mai 2011, ora 11:00, R. ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... 71, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers, tamponand in spate un autoturism marca BMW, condus de S.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. ... Desi motocicleta lui a fost distrusa, muzicianul a scapat cu rani usoare.
google-analytics.com