Cautare

5091 de rezultate pentru "accident zalau 09 11 2009 video" (3.50 secunde)
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
De asemenea, 45 la suta dintre amatorii de jocuri video prefera versiunile pentru internet, in timp ce numai un sfert dintre americani nu vor sa joace on line. ... Toti cei trei giganti spera sa transforme optiunea multiplayer si conferinta video in elemente de baza ale viitoarelor jocuri video.
O bunica de 70 de ani, din Statele Unite, este noua senzatie in cercurile pasionatilor de jocuri video. Potrivit site-ului Reuters.com, batrana, pe nume Barbara Sainte-Hilaire, detine deja titlul de corespondent "senior" al MTV, pentru jocuri video, si este starul blog-ului "Old Grandma Hardcore".
Si asta pentru ca pretul unor camere foto digitale importate in UE ar putea creste, in conditiile in care expertii europeni au decis reclasificarea aparatelor cu functii video avansate in categoria camere video, supuse taxelor vamale.
Modelul actual de exploatare a continutului video oferit gratuit publicului larg este bazat in mare parte pe grila lineara a posturilor de televiziune.
de la 9 Mbps la 35 Mbps, inmultirea conexiunilor Wi-Fi, jumatate din traficul de internet venind de la acestea si cresterea ponderiicontinutului video:
producatorul nu ne ofera prea multe informatii despre autonomia bateriei, doar ne spune ca este un Li Ion cu 4 celule, insa am gasit pe internet cateva informatii unde ne spune ca avem o autonomie de lucru de 4 ore si jumatate, insa depinde si ce se face pe el, clar daca este solicitata placa video o sa ne tina mult mai putin.
Partida este programata pentru ora 11:00 si va avea loc in deschiderea Bucharest Gaming Week 2019 de la Palatul Parlamentului.
- Avand in vedere ca acest concurs nu urmareste relevarea unui grad ridicat de profesionalism in realizarea tehnica a materialelor video, organizatorii, in speta juriul concursului, vor avea in vedere, in primul rand, criteriile artistice si cele de reprezentare, pe care participantii trebuie sa le demonstreze.
INNA - Iguana Official Music Video Atitudinea energica a INNEI te va face sa te ridici si sa dansezi. ... Video-ul piesei Iguana” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan - DoP), producție video Loops Production.
Startul celei de-a treia editii a Bucharest Gaming Week 2019 a fost marcat printr-un vernisaj dedicat artei din jocurile video create in Romania, intr-un eveniment organizat in incinta Palatului Universul din Bucuresti.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
google-analytics.com