Cautare

5616 de rezultate pentru "accident slobozia drajna 2 tineri morti 19 01 2010" (4.55 secunde)
Liga a 2-a, etapa a 8-a A marcat: ... Ovidiu Burca Unirea Slobozia: Contra - Ibrian, I.Dinu, Perju, C. Toma - Coada, Cruceru - Botogan, Ekollo, Silaghi - Afalna Rezerve:
Este ancheta la Slobozia dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu o bataie in care oamenii se loveau cu pumnii si cu picioarele in plina strada.
Tot cu morti, tot cu raniti, avand drept consecinte tot restrangerea drepturilor si libertatilor cetatenesti, tot golirea de continut a democratiei. ... Pentru ca e foarte posibil ca nu doar tineri acestia, cu legaturi in lumea islamica, sa se fi radicalizat pentru ca nu mai au viitor.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie.
Astfel autostrada despre care anul trecut ministrul Transporturilor spunea ca va duce din acest sezon romanii spre Litoral intra pe o lista mai lunga de proiecte reziliate ce mai include Bucuresti-Brasov, 173 km (concesiune reziliata in 2005), Comarnic-Brasov, 55 km (concesiune stopata in 2010), centura Sibiu 23 km (intrerupt in 2007).
2 din 26 decembrie 1989 (a doua zi dupa condamnarea si executarea cuplului dictatorial Nicolae si Elena Ceausescu), care avea supratitlul "Reporter de front", titlul "Blugii ne erau plini de sange" si subtitlul "Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri".
Deoarece au posibilitati materiale reduse, batranii isi dramuiesc cu mare grija fiecare banut, incercand pe cat posibil sa respecte toate sarbatorile si din putinul lor sa imparta un colacel pentru sufletele celor morti.
Familiile minerilor morti in tragedia de la mina Uricani vor fi ajutate cu bani de catre Guvern, dar vor fi sprijinite sa-si gaseasca si un loc de munca, daca au nevoie.
Iar cand ai inviat pe cei morti din cele de dedesubt, toate puterile ceresti au strigat: ... Hristos a inviat din morti cu moartea pe moarte calcand si celor din morminte viata daruindu-le. ... Ca Hristos inviind din morti incepatura celor adormiti S-a facut.
Iar cand ai inviat pe cei morti din cele de dedesubt, toate puterile ceresti au strigat: ... Hristos a inviat din morti cu moartea pe moarte calcand si celor din morminte viata daruindu-le". ... Ca Hristos inviind din morti incepatura celor adormiti S-a facut.
Principalele agentii de presa internationale au relatat despre protestele desfasurate marti seara la Bucuresti, notand ca mii de oameni cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa incendiul soldat cu 32 de morti.
Cel 60 de morti si 1.000 de raniti la Istanbul si Ankara. ... Dintre cei 60 de morti in confruntarile din Istanbul si Ankara, majoritatea sunt civili (The Telegraph) 8.53:
Magda Marincovici) Profesorul Nicolae Hancu avertizeaza intr-un amplu articol in Monitorul de Cluj ca alimentatia raspunde de 14 milioane de morti in lume, anual. Alcoolul si fumatul impreuna fac 12 milioane de morti.
Dintre pandemiile care au secerat si ingrozit omenirea, celebre sunt ciuma bubonica din 1346-1350, cu nu se stie cate milioane de morti, si gripa spaniola din 1918-1920, cu aproximativ 21 de milioane de morti.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... pensionari - 25,2%, elevi, studenti, casnici - 25,3%, someri, persoane in concediu de maternitate - 26,5%, angajati cu studii primare sau medii - 28,2% vs angajati cu studii superioare - 34,7%.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
google-analytics.com