Cautare

6753 de rezultate pentru "accident slobozia drajna 2 tineri morti 17 01 2010 stirile pro tv" (4.05 secunde)
Magda Marincovici) In ultimii 20 de ani, a crescut numarul persoanelor cu varste intre 20 si 40 de ani care fac accident vascular cerebral O gena implicata in aparitia migrenelor si infarctului de miocard ar fi responsabila si de declansarea accidentelor vasculare cerebrale in cazul persoanelor tinere.
263/2010 privind sistemul public de pensii, sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de cel putin 15 ani, precum si a casatoriei intre 10-15 ani, caz in care cuantumul pensiei de urmas cuvenit sotului supravietuitor se diminueaza cu 0,5% pentru fiecare luna, respectiv cu 6,0% pentru fiecare an de casatorie in minus.
Este si cazul PSD-ului, care, in ultima conferinta de presa, a vorbit de salarii minime de 1.000 de lei si de construirea a nu mai putin de 200.000 de locuinte pentru tineri. ... In Europa muncesc aproximativ 2,5-3 milioane de romani.
Surse din IPJ Olt sustin ca sub urmarire penala va fi pus tânarul care s-a predat politiei, luând asupra sa acuzatiile. Cel care va raspunde penal pentru accidentul petrecut pe raza comunei Curtisoara judetul Olt, pe 28 iunie, când doi tineri au ajuns la spital loviti de masina secretarului de stat în Ministerul Culturii si Cultelor, George Stirbu, este Ovidiu Calin, fiul unui om de afaceri, un apropiat al lui Stirbu.
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat. ... Apoi l-am sunat pe Nae Militaru, care se ocupa de Stirile de la Politie.
Declaratia a fost facuta ieri de ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, penelistul Mihai Voicu, la o dezbatere a Asociatiei Pro Democratia, organizata la Craiova. ... "Dupa 17 ani de vot proportional pe liste de partid, sistemul electoral nu si-a atins scopul.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
"Inarmati" cu pancarte inscriptionate cu "Valcea voteaza Nu !" si "Nu demiterii presedintelui Basescu !" ori cu chipul lui Traian Basescu si al lui Theodor Stolojan, cu steaguri si sepci cu texte pro Basescu, ramnicenii au petrecut in parcarea de langa Casa Stintei aproximativ cinci ore.
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor. ... Directorul adjunct al Asociatiei Pro Democratia, Laura Radulescu, a declarat la BBC ca sesizarile sunt facute in doua moduri.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
Aceasta este concluzia analistilor Deutsche Welle, intr-un material difuzat ieri, in care se mai profeteste o modificare a pro-americanismului, asa cum s-a manifestat el in tara noastra.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
"Cand am inceput sa lucrez in 1999, ca reporter la o mica televiziune din Brasov, priveam la cei de la PRO TV Brasov ca la niste uriasi, un fel de monstri supremi care stiu totul despre televiziune.
"Ca noutate, la aceasta editie a XVIII-a a UNAS am adus la standul Blend-A-Med o noua pasta de dinti, Blend-A-Med Oral-B Pro-Expert All-In-One, cu o tehnologie unica inovativa, care, asa cum a fost dovedit clinic, protejeaza impotriva celor opt probleme pe care medicii dentisti le verifica frecvent:
/ mariustuca.ro Fostul premier Victor Ponta comenteaza pe pagina sa de Facebook situatia politica din Republica Moldova considerand ca perspectiva preluarii puterii de catre formatiunile politice pro-ruse este deja un eveniment aproape inevitabil.
Astfel, institutiile financiare si-au indreptat atentia si catre tineri (adolescentii sau elevii de liceu), care au devenit unul dintre segmentele de public-tinta al lor. ... Banca Transilvania, de exemplu, emite carduri personalizate pentru tineri (cu varste intre 15 si 26 de ani) - cardul de debit (cu reduceri) Euro
Patru tineri au scapat cu viata ca prin minune in noaptea de duminica spre luni, dupa ce masina in care se aflau a "zburat"
Tiliuca Un alt moment important pentru dezvoltarea Portului Calarasi si a activitatii portuare l-a reprezentat darea in folosinta a liniei CFR Slobozia-Calarasi, cu punct terminus Statia CFR din Port. Pe 17 noiembrie 1886, primul tren ajungea in Statia CFR din Port. ... 1933 - 2.155 vagoane;
Consiliul Concurentei solicita societatii comerciale Amonil Slobozia sa depuna o plangere pentru incalcarea Legii concurentei de catre Romgaz, care a livrat catre Azomures gaz metan la pret preferential, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Lichiditatea a fost ajutata de tranzactiile însemnate de pe piata deal cu actiunile Loulis si Amonil Slobozia. ... Totusi, nu au existat decalaje între indici, aprecierile medii fiind de circa 2%.
google-analytics.com