Cautare

4685 de rezultate pentru "accident sfintu gheorghe" (7.76 secunde)
Totodata, daca soferul aflat in stare de ebrietate a produs un accident din care au rezultat pagube materiale, fara ca fapta sa constituie infractiune, va primi o amenda incadrata la clasa a VI-a de sanctiuni (51-120 puncte-amendă) si i se va lua permisul pentru un an.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Am ajuns fara probleme la Dubai, l-am schimbat pe seful mecanic Gheorghe Mihai, care nu banuia deloc ce sansa are, si nava si-a continuat cursa.
Mai mult chiar, aplicand legea, jandarmii au dat jos drapelul arborat pe primaria din Sfantu Gheorghe.
La scurt timp insa, de la aceeasi sursa am aflat ca cel ce sfarsise intr-un accident nautic pe bratul Borcea, era insusi miliardarul care a pus bazele uneia dintre cele mai mari firme producatoare de mezeluri romanesti, ALDIS CALARASI.
Stejar Gheorghe pe marcajul pietonal, a alunecat si a fost acrosat de un autoturism marca Hyundai, care se deplasa pe str. Sterian Gheorghe dinspre str. ... Dupa accident, conducatorul auto a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
Gheorghe de 53 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Dacia 1304, pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G. Gheorghe, care a ramas internat la spital.
GHEORGHE de 52 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si oprise la nivelul marcajului pietonal. ... GHEORGHE de 43 de ani din judetul Ilfov, care circula in aceeasi directie pe banda unu.
Fondurile se vor strange si prin ASOCIATIA VIATA COPIILOR, dar si prin Fundatia CASA CAMPIONILOR (Octavian Bellu si Mariana Bitang), doi oameni de succes, doua valori, la care eu tin enorm, dar si prin Fundatia Gheorghe Hagi, regele fotbalului, cel mai iubit sportiv al tuturor timpurilor, iar surprizele vor continua.
Gheorghe Ilie Florescu a sarbatorit pe 8 mai ziua sa de nastere, inconjurat de familie, de prieteni si fosti colegi de la Scoala primara, la magazinul sau din Piata Rosetti. ... Gheorghe Florescu a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. ... In plus, inca prefectul Gheorghe Martin este ferm convins ca "nu doarme lumea la sedinte”.
Presa a dovedit ulterior ca presedintele a eludat adevarul, intrucat proiectul legislativ a fost semnat de ministrul de stat Gheorghe Pogea (PD). ... De asemenea, el i-a cerut premierului sa preia conducerea operatiunilor pentru prevenirea raspandirii gripei aviare, sustinand ca Gheorghe Flutur, ministru al Agriculturii, nu are suficienta autoritate.
"Pana la sfarsitul anului dorim sa infiintam 28 de organizatii de cartier”, a declarat Gabriel Caciuloiu, Gheorghe Dragomir adaugand faptul ca saptamanal au loc intruniri ale Biroului Permanent PNL cu organizatiile din judet.
A fost transferat de la Arad la Satu Mare dupa ce, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, am facut mai multe declaratii si interpelari in Senat cu privire la trecutul scolar si bisnitar al ministrului Igas, dar si la adresa primului adjunct al acestuia, chestorul Ioan Dascalu, si a directorului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul secret al MAI), Cristian Gheorghe Latcau.
google-analytics.com