Cautare

1411 de rezultate pentru "accident rutier" (3.07 secunde)
Au murit trei oameni intr-un accident si asta e cumplit. ... Trebuie sa discutam despre vidul legislativ care permite cuiva care a suferit un accident grav la ski sa-si pastreze dreptul de a sofa.
Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala. ... Lucescu s-a ales cu dosar penal, dupa ce in accident a fost lovit de un tramvai care nu a franat la timp, masina lui Lucescu ricosand si lovind alte doua masini.
Mariustuca.ro / Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, azi, decizia de oprire a tratamentelor si a alimentarii lui Vincent Lambert, aflat in stare vegetativa din 2008 in urma unui accident de masina (Autoare:
Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V. Concordia de 79 de ani din Bucuresti, pasagera in autobuz, care a ramas internata la spital.
Aproape ca nu este saptamina in care un microbuz de calatori sa nu fie implicat in vreun accident rutier. ... Problema e ca am ales pe altii sa faca aceste lucruri dar nu se petrece nimic altceva decit vreun accident, decit vreun botosanean mort.
Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Dupa accident, conducatorul auto a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat. Minorul, accidentat usor, a ramas sub observatie la spital.
Din accident a rezultat ranirea usoara a pietonului care de la spital a fost indrumat la domiciliu. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
O soferita a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova astazi, in jurul pranzului, fiind ranita in urma unui accident produs pe DE 574, la iesirea din municipiu.
Un copil de 5 ani si parintii lui au murit intr-un accident rutier produs noaptea trecuta pe Autostrada Soarelui, iar fratii copilului sunt grav raniti.
Tragicul accident rutier s-a produs la intersectia bulevardului Iuliu Maniu cu strada Valea Cascadelor, unde femeia, o persoana fara adapost potrivit celor din zona, a traversat printr-un loc nepermis, fara se uite daca vine vreo masina.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Cel putin 53 de oameni au murit si alte zeci au fost raniti intr-un accident rutier in Mexic. Victimele sunt imigranti care voiau sa ajunga la granita cu Statele Unite.
Edilul Beleti Negresti care disparuse fara urma a fost gasit, dupa ce a provocat un accident rutier pe Valea Jiului.
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
Un accident rutier grav a avut loc in capitala cu putin timp in urma.
Poetul basarabean Grigore Vieru a incetat din viata, in noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul de Urgenta din Chisinau, unde era internat la reanimare, in urma unui accident auto petrecut in urma cu cateva zile, informeaza Amos News.
google-analytics.com