Cautare

5383 de rezultate pentru "accident rutier popescu sergiu" (2.84 secunde)
Nicolaescu, un executant al propagandei lui Ceausescu Cristian Tudor Popescu nu a fost miscat de opera lui Sergiu Nicolaescu.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. ... Dan Ioan Popescu ameninta ca pleaca, subalternii il implora sa n-o faca, asa ca ramane. ... Cu un PSD infrant aproape pe linie in Capitala, Popescu si-a depus pompos mandatul.
Dupa un interimat de doar o luna la sefia PD-L Constanta, avocatul Popescu a clacat.
Cea mai uzitata comparatie de pana acum a fost cea cu despagubirea de un million de euro platita de o companie de asigurari familiei a doua fetite, una decedata si una ranita grav in urma unui accident rutier din judetul Arges.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. ... Alexandru Andronache, subinspector al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 ca in prezent traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un fir.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat. ... Primul telefon l-am dat lui Cristian Tudor Popescu, care nu a raspuns.
Conservatorul Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 4 cu aproape 65%, in timp ce contracandidatul pedelist Radu Silaghi a obtinut doar 35%.
„Totalul cererilor depuse pâna în ultima zi, inclusiv, însumeaza aproximativ 388.000 de hectare, adica 112% din cele 352.000 de hectare înscrise initial în Registrul Fermelor“, a declarat Sergiu Dragancea, directorul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Zamfirescu, in regia lui Horea Popescu, - Livada cu visini de Cehov, regia Sorin Militaru, - Sa nu-ti faci pravalie cu scara de Eugen Barbu, regia Sanda Manu.
Unul dintre acestia este fara indoiala Mitica Popescu. In timp ce Florin Piersic ciocnea o cupa de sampanie cu presedintele tarii la Cotroceni, pe Facebook au aparut imagini sfasietaoare cu Mitica Popescu. ... Cum traieste de fapt marele actor roman, Mitica Popescu?:
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
google-analytics.com