Cautare

4986 de rezultate pentru "accident rutier lasaliste in 25 102009 seara" (3.03 secunde)
La finele saptamanii trecute, senatorul Toni Grebla a primit confirmarea faptului ca drumul rapid Calafat-Craiova-Targu Jiu-Sebes a fost inclus in strategia europeana de transport rutier. Ideea realizarii acestui drum a fost lansata de Toni Grebla chiar in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2008.
Solutia lui Dragnea pentru construirea unui tunel prin Carpati Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a solicitat, sambata, vicepremierului Liviu Dragnea sa fie luata in calcul construirea unui tunel rutier prin Carpati, ideea care i-a venit pe cand era "cocotat" pe drumul care traverseaza Oituzul, iar Dragnea i-a spus ca este posibil daca "ne ajuta Dumnezeu".
Aceasta tehnologie se dovedeste a fi o solutie optima pentru rezolvarea problemelor de infrastructura rutiera din localitati si nu numai, putand fi utilizata la fel de eficient si in cazul drumurilor comunale, judetene si nationale.
Lac de agement, artere noi si linii de tramvai Proiectul de prelungire a liniei de metrou Parc Bazilescu-Lac Straulesti a fost introdus de Primaria Capitalei in dezbatere publica.
In Piata Constitutiei va avea loc evenimentul TRADITII SI FLORI DE SARBATORI Se va restrictiona traficul rutier pe bd. ... I.C.Bratianu In perioada 07-17.04.2017, intre orele 10.00-22.30, in Piata Constitutiei va avea loc evenimentul Traditii si Flori de Sarbatori.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, in perioada 25 noiembrie 2010 - 03 ianuarie 2011, se vor instituii restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
Monitorizarea traficului a fost efectuata intr-o dimineata a unei zile din mijlocul saptamanii, dar si la inceput de week-end, vineri dupa masa, in special pe arterele de iesire din Bucuresti.
VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... 203/2012 pentru modificarea si completarea OUG nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Pasajul rutier, aproape gata. GALERIE FOTO Brigada Rutiera a Capitalei anunta desfiintarea unei treceri de pietoni in zona Pietei Presei Libere pentru implementarea treptata a noilor solutii de trafic. ... Pasajul rutier este aproape gata.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare. Toate competitiile au startul si sosirea in Piata Constitutiei.
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
- In conditiile in care conform programului de guvernare sunt preconizate cresteri ale salariului minim brut pe economie, pentru a nu creste excesiv cuantumul amenzilor raportat la veniturile cetatenilor si la gravitatea faptelor, aceasta masura a fost adoptata de Guvern, a afirmat un oficial guvernamental, citat de News.ro.
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu.
Cel putin 28 de persoane au murit intr-un accident produs, miercuri seara, pe insula portugheza Madeira. ... Accidentul a avut loc in zona Canico de Baixo din Arhipelagul Madeira, iar autocarul care a cazut in prapastie transporta zeci de turisti germani.
google-analytics.com