Cautare

1415 de rezultate pentru "accident rutier la sibioara" (4.02 secunde)
Guvernul a luat aceasta decizie de a pastra in 2018 amenzile de circulatie la nivelul din 2017, pentru a preveni majorarea punctuluide amenda odata cu cresterea salariului minim. ... Amenzile de circulatie vor fi pastrate la nivelul actual si in 2018, in ciuda majorarii salariului minim.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier.
Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Gabriel Pantiru, cauza accidentului ar fi neadaptarea vitezei la conditiile de trafic, cu un carosabil umed. Gabriel Pantiru a precizat ca masina a cazut de la o inaltime de aproximativ 25 de metri.
Compasiune fata de familia acestui nefericit, tata a doi copii, aflati cu totii la un pas de nenorocire. ... compasiunea n-are ce cauta la ziaristi aflati in exercitiul functiunii. ... Compasiunea, acest sentiment foarte uman care ne separa, intre altele, de fiare, ar trebui sa ne oblige la abordari decente.
Mircea Lucescu a fost externat Antrenorul roman a fost externat astazi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare. Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala.
Mariustuca.ro / Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, azi, decizia de oprire a tratamentelor si a alimentarii lui Vincent Lambert, aflat in stare vegetativa din 2008 in urma unui accident de masina (Autoare:
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V. Concordia de 79 de ani din Bucuresti, pasagera in autobuz, care a ramas internata la spital.
Microbuzele au invadat orasul fiind un mijloc de transport ales de multi si preferat chiar de consilierii locali ca alternativa la tramvai. ... Aproape ca nu este saptamina in care un microbuz de calatori sa nu fie implicat in vreun accident rutier.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 20.30, C. ... Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a ramas internat la spital.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 22.00, B. ... Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 21.00, S. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... CONSTANTIN de 62 ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni la culoarea rosie a semaforului pietonal.
La data de 29 martie 2011, ora 18:10, un minor de 16 ani din Bucuresti, se deplasa pe trotuarul din stanga al str. ... Dupa accident, conducatorul auto a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat. Minorul, accidentat usor, a ramas sub observatie la spital.
La data de 03.01.2012, in jurul orei 00.35, B. ... Timisoara, a surprins si accidentat un minor de 15 ani, din judetul Teleorman, la traversarea strazii, de la dreapta la stanga, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
O soferita a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova astazi, in jurul pranzului, fiind ranita in urma unui accident produs pe DE 574, la iesirea din municipiu.
Un copil de 5 ani si parintii lui au murit intr-un accident rutier produs noaptea trecuta pe Autostrada Soarelui, iar fratii copilului sunt grav raniti.
Tragicul accident rutier s-a produs la intersectia bulevardului Iuliu Maniu cu strada Valea Cascadelor, unde femeia, o persoana fara adapost potrivit celor din zona, a traversat printr-un loc nepermis, fara se uite daca vine vreo masina.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Cel putin 53 de oameni au murit si alte zeci au fost raniti intr-un accident rutier in Mexic. Victimele sunt imigranti care voiau sa ajunga la granita cu Statele Unite.
Edilul Beleti Negresti care disparuse fara urma a fost gasit, dupa ce a provocat un accident rutier pe Valea Jiului. Primarul a ajuns la spital dupa incident, dar si de acolo a fugit.
google-analytics.com