Cautare

1415 de rezultate pentru "accident rutier la sibioara" (3.41 secunde)
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, in perioada 25 noiembrie 2010 - 03 ianuarie 2011, se vor instituii restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri. ... Viilor, din cauza depunerii coroanelor si ceremoniei religioase de la Cimitirul Eroii Revolutiei.
Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare. ... La un moment societatea romaneasca a afirmat ca Legislatia Rutiera din tara noastra este una ultra-drastica.
Cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiteri ai Brigazii Rutiere Bucuresti au survolat si filmat Capitala de la bordul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor.
Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala. ... - incepand cu ora 08.00 va avea loc ceremonialul depunerilor de coroane la Monumentul "Eroilor militari romani cazuti la datorie" din Parcul Copilului.
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... 760, din 12 noiembrie 2012, dupa ce a fost adoptata de deputati la final de octombrie și de senatori in septembrie. Principala modificare se refera la reinnoirea permisului auto care se va face in urma vizitei medicale.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
S-a deschis PASAJUL PIETONAL DE LA PIATA PRESEI. Pasajul rutier, aproape gata. ... Desfiintarea are loc ca urmare a deschiderii pasajului pietonal de la Piata Presei. Pasajul rutier este aproape gata.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare. ... Burebista pana la intersectia cu Calea Dudesti, bd. Decebal pana la intersectia cu str.
Daca aceasta propunere va fi adoptata, prevederea care permite stationarea masinii pe trotuar daca pietonii au 1 metru la dispozitie va fi abrogata. Aceasta miscare vine la scurt timp dupa ce MAI a publicat proiectul de lege privind ridicarea masinilor.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta prin care valoarea punctului amenzii rutiere este plafonata la 145 de lei.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Ninsorile au inceput marti seara in Germania, iar stratul de zapada a ajuns la cinci-zece centimetri grosime, potrivit serviciilor meteorologice.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Ninsorile au inceput marti seara in Germania, iar stratul de zapada a ajuns la cinci-zece centimetri grosime, potrivit serviciilor meteorologice.
TraficOK, primul sistem privat care colecteaza, interpreteaza si livreaza date din trafic in timp real, la nivel national, a fost lansat oficial marti.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. ... Razvan Ciobanu, aflat la volanul unui Range Rover, a pierdut controlul masinii, din cauza vitezei si a iesit de pe carosabil.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... Vasile de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
google-analytics.com