Cautare

4881 de rezultate pentru "accident rutier la intrare in cumpana 2010" (3.78 secunde)
- aceasta este intrebarea la care incearca sa-si raspunda cei care au fost de-a lungul timpului victime ale metodelor creative ale infractorilor care nu intentionau altceva decat sa fure sau sa insele. ... Aceste metode se impart in doua mari categorii:
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
De-abia din 4 iunie vor intra in aplicare cotele de 10% impozit pentru veniturile din dobanzi, tranzactii imobiliare si castigurile obtinute din piata de capital.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010:
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
La data de 04 septembrie 2010, in jurul orei 23.00, M. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Asistenta tehnica pentru elaborarea proiectului tehnic si lucrarile de executie la podul peste canalul Dunare- Marea Neagra costa peste 1,6 milioane euro si respectiv 23 milioane euro.
Pasajul subteran de la Razoare va fi construit deasupra metroului, din Drumul Taberei, direct la Eroilor. In sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost aprobat un proiect privind realizarea pasajului subteran de la Razoare.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Varianta finala a Master Planului de Transport prevede construirea a 1.300 de kilometri de autostrada pana in 2030, dublu fata de nivelul stabilit in forma initiala a proiectului.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Codul rutier s-a modificat din nou. Nu substantial, dar oricum, schimbarile sunt demne de luat in seama.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... De la ora 18.00, mai multe judete intra sub avertizare Cod portocaliu de ninsori sau galben de ploi abundente (Autoare:
google-analytics.com