Cautare

6612 de rezultate pentru "accident rutier jebel padureni judet timis 11 10 2009" (4.43 secunde)
Statisticile inregistrate la finalul anului 2010 si transmise de Directia Regionala de Statistica Dolj confirma ca, in judet, s-au intensificat exporturile si importurile anul trecut fata de 2009, ceea ce poate insemna ca pe finalul lui 2010 s-a impulsionat consumul.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Pentru prima data de la disparitia celor trei jurnalisti, o grupare necunoscuta pina in prezent - brigazile lui Muaadh Bin Jebel - a revendicat rapirea.
Presedintele Traian Basescu este cel care simte cel mai mult povara deciziei pe care trebuie s-o ia in urma ultimatumului dat de Brigazile Mu’adh bin Jebel.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
La finele anului 2007, CSA a emis Ordinul 11/2007 referitor la punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
PNL-PD Timis isi face campanie electorala in municipiul Timisoara, infasurand pe arbori si stalpi banderole de culoare portocalie pe care sunt fixate fotografii ale candidatului la Presedintie din partea Aliantei.
Nicolae Timis, primarul orasului Hateg, sapte consilieri locali si membrii din consiliul de conducere a filialei locale a Partidului Conservator si-au dat demisiile luni dupa-amiaza din formatiunea condusa de Dan Voiculescu.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a anuntat joi ca va candida pentru functia de presedinte al PNTCD Timis, ramasa vacanta dupa ce fostul presedinte, Marius Popovici, si-a dat demisia, in iunie, din toate functiile din partid, nemultumit de alianta locala cu PSD.
Gestul lui DIP a fost urmat de alti doi deputati social-democrati, Ioan Timis si Gheorghe Sarb, care nu vor ramane nici ei pe drumuri, primul descoperindu-si vocatia liberala, iar cel de-al doilea urmand sa se inroleze in partidul lui Emil Boc.
Gasca lui Igas" vrea sa puna stapanire si pe Politia Timis Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas a aprobat propunerea Corpului de control care a propus cercetarea prealabila a 23 de lucratori de la IPJ Timis si va profita de acesta opertunitate pentru a numi inca un aradean fidel si portocaliu la comanda politiei timisene.
Pe fondul crizei economice si a lipsei de lichiditati, bancile din Romania se confrunta, de la luna la luna, cu o crestere a volumului de restante la credite, doar in judetul Timis acestea ajungand, conform statisticilor BNR pe luna octombrie, la aproape 900 milioane de lei.
02.10.
Timis, l-au identificat si retinut, in municipiul Bucuresti, pe Valentin M., de 34 de ani, din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din data de 17 iulie 2007.
google-analytics.com