Cautare

1527 de rezultate pentru "accident rutier inyre slobozia si drajna 17 01 2010hey1" (2.75 secunde)
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Pentru zona Charles de Gaulle este aprobat doar un Plan Urbanistic Zonal (HCGMB 319/2009) care permite construirea unei parcari subterane si a unui pasaj pietonal sub Piata Charles de Gaulle. Nu a unui pasaj rutier subteran, care este cu totul altceva.
876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza: ... La articolul 21, alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri utilizarea sumei de 17.000 miliarde lei vechi pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele 4 si 5 Drajna - Fetesti si, respectiv, Fetesti - Cernavoda.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri utilizarea sumei de 17.000 miliarde lei vechi pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele 4 si 5 Drajna - Fetesti si, respectiv, Fetesti - Cernavoda.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
COD RUTIER 2013: Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: 4 morti si 39 de raniti. ... Potrivit Centrului INFOTRAFIC, circulatia este deviata de la km 64 al autostrazii A2, pe DN3A Lehliu Gara " Drajna.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
"Codul Rutier: Intre viata si zmeii de pe sosele", pe care o puteti citi in continuare. Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. ... Pentru ca se estimeaza un trafic aglomerat pe ruta Constanta-Medgidia-Cernavoda, se recomanda varianta DN2A Constanta-Harsova-Giurgeni-Slobozia-Urziceni-DN2 Urziceni-Bucuresti.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Muzeul Agriculturii Slobozia a participat recent la targul traditional organizat la Palatul Parlamentului. ... Vrem sa o restauram si sa o aducem in forma initiala din perioada interbelica.
Recent, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia a avut loc un vernisaj de grafica si caricatura al artistului plastic Jimmy Stanescu. Acest vernisaj s-a desfasurat in Sala Atelier din incinta Centrului Cultural UNESCO din Slobozia.
Tot ieri, ministrul Transporturilor a declarat ca Portul Constanta "necesita investitii pentru a putea prelua traficul de marfuri catre Europa Centrala", iar in acest sens, a apreciat Ludovic Orban, este nevoie de imbunatatirea infrastructurii si marirea capacitatii terminalului de containere.
Daca, totusi, calatoriile nu pot fi amanate, pentru evitarea aglomeratiei este indicat sa se utilizeze si principalele rute alternative. ... • - DN 2A Constanta - Harsova - Slobozia - Urziceni, DN 2 Urziceni - Bucuresti;
Lucrarile la cel de-al doilea tronson al autostrazii Soarelei, intre Drajna si Fetesti, au inceput acum mai bine de un an. Reprezentantii ministerului Transporturilor au declarat ca intr-o luna trebuie sa avem autostrada de la Drajna pana la Cernavoda.
google-analytics.com