Cautare

4645 de rezultate pentru "accident rutier in 3101 2010 autostrada" (2.82 secunde)
"Eu am fost in destule guverne ca sa nu mai am probleme de tipul asta. ... Daca ma uit in urma, am si zone in care imi fac reprosuri.
"Eu am fost in destule guverne ca sa nu mai am probleme de tipul asta. ... Daca ma uit in urma, am si zone in care imi fac reprosuri.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii impreuna cu Federatia Nationala Mine Energie (FNME) au organizat sambata in statiunea Ranca, din judetul Gorj, o masa rotunda in care s-au discutat proiecte importante, precum Autostrada Sudului, drumurile din Oltenia si posibile noi trasee.
Tronsonul din autostrada M43 care leaga orasele Szeged si Mako, din Ungaria, a fost deschis ieri circulatiei. Cei 30 de kilometri de autostrada fac parte din co ridorul IV Paneuropean, ce ar trebui sa ajunga la Constanta.
Senatorul Ioan Mang sustinut o declaratie politica intulata "Cine (mai) poate face autostrazi in Romania", pe care o puteti citi in continuare. ... avem doua noi autostrazi in Romania! ... Iar in eventualitatea in care se vor face totusi, ele vor fi finalizate cu mare intarziere!
"Semnarea acestor acorduri reprezinta o garantie in plus ca autostrazile romanesti vor fi racordate la cele europene", a declarat ministrul transporturilor, Anca Boagiu, cu ocazia semnarii acordurilor.
Dan Sova anunta AUTOSTRADA CU SMS.
COD RUTIER 2013: Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
In 2012, Romania va avea 1.000 de km de autostrada. ... Coridoarele nationale 4 si 9, autostrada Bucuresti-Brasov si Brasov-Bors sunt doar o parte dintre ele.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Serbia se grabeste sa construiasca o autostrada intre orasul Nis si granita cu Bulgaria (coridorul numarul 10) care sa concureze drumul prin podul intre Calafat si Vidin care face parte din coridorul numarul 4, a declarat joi ministrul sarb al transporturilor Milutin Mrkonjic, citat de postul national de radio de la Sofia.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. Vezi cum arata portiunile cu asfalt ca in palma! Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Vezi cum arata Ungaria pe langa Romania La capitolul autostrazi, ca in multe alte domenii de altfel, ungurii ne dau lectii. Harta autostrazilor arata ca Romania are nevoie de cativa zeci de ani pentru a ajunge Ungaria la numarul de kilometri de autostrada.
ritmul de constructie a incetinit fata de perioada anterioara Cele mai importante zece santiere de autostrazi din tara au inaintat, in medie, cu 7% in perioada 1 noiembrie 2011-1 februarie 2012, potrivit unei analize a ZF pe baza datelor transmise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Senatorul Trifon Belacurencu a sustinut o declaratie politica intitulata "In sfarsit contractul cu Bechtel a fost reziliat", pe care o puteti citi in continuare.
Autostrazile la romani Pentru romani autostrada nu mai are de multa vreme semnificatia fireasca, nu mai e o limba de asfalt pe care se poate circula in conditii de relativa civilizatie intre punctul A si punctul B, nu e un articol de inventar pentru infrastructura rutiera.
Escroci pe Autostrada Soarelui: Ce teapa poti lua pe drumul spre litoral Autostrada A2, Autostrada Soarelui, este cea mai aglomerata a tarii, vara, cel putin in weekend. Ca in orice loc unde se strange multa lume, apar si escrocii.
S-a SURPAT inca o AUTOSTRADA din ROMANIA Pe autrostrada A6, construita de firma italiana Tirena Scavi, se circula cu restrictii din cauza alunecarilor de teren care au afectat taluzurile.
google-analytics.com