Cautare

4646 de rezultate pentru "accident rutier in 3101 2010 autostrada" (5.61 secunde)
autostrada Bucuresti-Constanta, pe care o bat de-mi vine acru. ... A2, singura sosea care poate emite pretentia de a fi numita autostrada in Romania. Autostrada fiind drumul ala bine intretinut, pe care te deplasezi cu mare viteza, nestanjenit. Asta in definitie, ca in practica nu e cazul.
Constructia autostrazii Transilvania, intre Brasov si Bors, a devenit problema de disputa chiar in interiorul Aliantei. UDMR, alaturi de care se afla si fostii aliati PSD, cere Guvernului Tariceanu sa finanteze la timp autostrada pentru ca ea sa se construiasca in termenele stabilite.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Citeste asta daca esti sofer si te opreste un politist in trafic. ... Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Lucrarile la pasajul subteran de la Charles de Gaulle incep in august.
SOFERII VOR FIERBE in suc propriu ! NOUL COD RUTIER face RAVAGII !
Autostrada Transilvania sub pete portocalii. Lui Bechtel i se cere reducerea costurilor Bechtel poate lucra si bine si mult mai ieftin, decat o face in cadrul Contractului pentru realizarea Autostrazii Transilvania. ... Bechtel nu sta - si-a luat o parte din utilaje si oameni si i-a mutat in Albania.
"Autostrada Transilvania are, de sambata 52 de kilometri". Puteti citi in continuare in ce consta cel mai mare avantaj al inaugurarii tronsonului Turda - Campia Turzii de 10 km:
Abia in vara lui 2010 vom putea ajunge pe litoralul romanesc pe autostrada, de la Bucuresti la Constanta.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Partidele membre ale Coalitiei guvernamentale au viziuni diferite cu privire la constructia autostrazilor in Romania. Daca UDMR s-a pronuntat ferm pentru construirea autostrazii Brasov-Bors, pe care europenii refuza s-o finanteze, parlamentari ai PNL si ai PD opteaza pentru Autostrada Bucuresti-Nadlac (Arad) de pe Coridorul 4 Paneuropean.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Orasul de sub Autostrada Soarelui, salasul primilor romani. ... S-au stabilit in zona Valu lui Traian, exact pe locul unde, in zilele noastre, se construieste Autostrada Soarelui. ... Au lasat in urma lor ceea ce specialistii cred ca este al doilea oras ca marime dupa cetatea Tomis.
Finalizarea portiunii de Autostrada Fetesti - Cernavoda va duce la fluidizarea traficului inspre si dinspre statiunile de pe litoral, spune ministrul transporturilor.
google-analytics.com