Cautare

4646 de rezultate pentru "accident rutier in 3101 2010 autostrada" (2.73 secunde)
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, mai scurta cu 6 km din cauza terenurilor scumpe din Pipera. Autostrada se va termina in Soseaua de Centura. Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de 62 de kilometri, ar putea fi, in final, cu 6 km mai scurta.
Premierul Victor Ponta a inaugurat Autostrada Soarelui. De la Bucuresti la Constanta circulam intins, dar pe o singura cale Premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi inaugureaza Autostrada Soarelui joi dimineata.
Cum vor arata autostrazile in 2013: ... Circa 18 kilometri de autostrada, intre Simeria si Orastie, au fost deja inaugurati la finalul lunii mai, astfel ca alti 120 de kilometri ar urma sa fie deschisi circulatiei in a doua jumatate a anului.
Apare o NOUA AUTOSTRADA in Romania. ... In ciuda problemelor legate de alunecarile de teren, oficialii spun ca autostrada este sigura, dar admit ca lucrarile nu sunt finalizate.
Jurnalul National publica articolul "Cum a pierdut Romania 9 miliarde de euro", pe care il puteti citi in continuare. Cu acesti 9 miliarde de euro se puteau construi 1000 km de autostrada. Asa se face ca Romania are azi minus 1000 km de autostrada.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Ministerul Transporturilor va propune Guvernului un program care prevede construirea, incepand cu 2008, a 250-300 de kilometri de autostrada pe an. ... Berceanu a declarat ca in acest mod se vor putea construi 2.500-3.000 de kilometri de autostrazi in zece ani, la fel ca in alte tari europene.
Prima autostrada finalizata va fi cea care leaga Bucuresti de Timisoara, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute premierul Calin Popescu- Tariceanu, care a precizat ca urmatoarea autostrada, “in masura posibilitatilor“ va fi Brasov-Bors, urmand ca apoi sa fie inceputa autostrada care va lega Moldova de sudul tarii.
In 2004, cind s-a semnat contractul, director CNADNR era Mihai Basulescu. ... Ministerul Transporturilor si compania Bechtel se afla aproape de finalizarea negocierilor in privinta trecerii contractului pe legislatie romaneasca in ceea ce priveste acordarea avansului si a scrisorii de garantie.
Compania Bechtel a inceput lucrarile la realizarea tronsonului din Autostrada Transilvania ce se afla pe teritoriul judetului Salaj.
Taxa de autostrada ar putea ajunge pana la un un nivel maxim de 3 euro/suta de kilometri, potrivit informatiilor furnizate de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzasu, preluat de UrbanNews.
Fara PDL la putere, romanii ar fi circulat astazi pe autostrada Transilvania. Inexistenta acesteia este unul din preturile platite pentru alegerile din 2004 "Fara PDL la putere, romanii ar fi circulat astazi pe autostrada Transilvania.
Autostrada suspendata, ultima varianta: ... In final, pretul pe kilometru a ajuns mai mic decat la Pasajul Basarab: ... Noua artera va fi realizata in mare parte in vecinatatea caii ferate si se va intersecta pe traseu cu mari bulevarde si sosele.
Premierul Ponta a inaugurat Autostrada Bucuresti-Ploiesti. Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
A fost stabilit traseul autostrazii Comarnic-Brasov Compania de drumuri a stabilit traseul viitoarei autostrazi Comarnic-Brasov care va fi realizata in parteneriat public privat. Autostrada va avea doua tronsoane, iar investitia se ridica la 6,6 miliarde lei.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a semnat, sambata 10 mai 2014, ordinul de incepere a lucrarilor pentru autostrada Turda-Sebes, lucrari care vor incepe efectiv pe 20 mai. ... Autostrada este impartita in patru loturi.
google-analytics.com