Cautare

5925 de rezultate pentru "accident rutier in 25 12 2009 alba iulia" (3.69 secunde)
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, prima prioritate Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat vineri ca pentru fluidizarea traficului sunt necesare mari investitii in infrastructura rutiera, precum continuarea inelului principal de circulatie, in nodurile rutiere de la Razoare si Piata Sudului si inchiderea acestuia pe arcul nordic, precum si realizarea nodului rutier Ciurel-Virtutii-Splaiul Independentei, informeaza agerpres.ro.
Celebrul Andre Rieu concerteaza sambata 11 iunie 2016 si duminica 12 iunie 2016, la Bucuresti. Andre Rieu a mai sustinut 7 concerte in Piata Constitutiei in vara lui 2015. ... Andrei Rieu concerteaza, in Bucuresti, in weekend, in Piata Constitutiei. ... Cu ocazia celor doua show-uri, traficul rutier va fi restrictionat.
Principalul contracandidat al lui Adrian Nastase in lupta pentru Presedintia Romaniei, Traian Basescu, a lansat un atac dur impotriva liderului PSD. ... çn cadrul turneului sau electoral prin Ardeal, incheiat ieri la Sibiu, Traian Basescu a exploatat la maximum decizia guvernarii Nastase in cazul RAFO.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
accidentul din Apuseni Unsprezece localnici din Apuseni care au gasit victimele accidentului aviatic, intre care Argentin Todea, Gheorghe Trif si Gheorghe Giurgiu, cei care au ajuns primii la epava, au primit, duminica, la Alba Iulia, crucea arhiepiscopala, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor de Arhiepiscopie.
Totul despre Revelionul in Piata Revolutiei, Piata Constitutiei si Vanghelion.
Sunt intrebari la care 24life.ro si invitatii sai au incercat sa raspunda in seara de 12 noiembrie, dedicata Stilului de viata sanatos, o alegere personala”. ... Cardioclinic din Bucuresti - clinica specializata in cardiologie;
Plangerea lui Adrian Nastase impotriva procurorilor care au cerut Politiei sa caute in casa lui obiecte din comoara "Aurul Dacilor" ar putea fi clasata. ... In plus, Parchetul General verifica in continuare o posibila implicare a senatorilor Adrian Nastase, Ioan Talpes, Sergiu Nicolaescu si Dan Iosif in dosarul "Aurul Dacilor".
Parlamentarii vor avea la dispozitie pe 1 decembrie pentru deplasarea la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, un tren special compus din vagoane "business class", pus la dispozitie de catre ministrul Transporturilor, demo-cratul Radu Berceanu.
Dupa terminarea sedintei solemne, consacrata Zilei Nationale a Romaniei, care a durat aproximativ o ora, parlamentarii au votat, cu unanimitate (251 de voturi "pentru"), propunerea legislativa privind Statutul deputatilor si senatorilor, in forma avizata de Comisiile juridice.
Aproape de prisos sa amintesc posturile jenante, daca n-ar fi grotesti, in care s-a pus si se pune zilnic cu o lejeritate ce frizeaza inconstienta dnei ministru de resort, eterna diva de mucava a happeningurilor montate cand in Bucovina, cand pe litoral, unde s-a afisat, cu ie taraneasca si…strech de firma, drept un fel de noua Mita Biciclista", a afirmat liberalul intr-o declaratie politica sustinuta in plenul Senatului.
Gheorghe Funar a fost ales presedinte al partidului Gheorghe Funar a fost ales presedinte al PRM, sambata, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, in timp ce fostul lider al formatiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.
Cazul a fost facut public chiar de primarul Craiovei, Antonie Solomon, care a luat în premiera o decizie radicala în privinta unui functionar public: ... Instanta a decis în lipsa reprezentantului primariei si a dat câstig de cauza unei societati care ne datora 15 miliarde de lei vechi.
Cazul a fost facut public chiar de primarul Craiovei, Antonie Solomon, care a luat în premiera o decizie radicala în privinta unui functionar public: ... Instanta a decis în lipsa reprezentantului primariei si a dat câstig de cauza unei societati care ne datora 15 miliarde de lei vechi.
Numai in perioada targului, care se desfasoara in Piata Constitutiei intre 18-21 aprilie 2013, vizitatorii beneficiaza de oferte exclusive, tombole si discounturi generoase oferite de dezvoltatori.
In aceasta toamna, pe langa lansarea de noi proiecte rezidentiale, intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, tIMOn va promova cu caracter exclusiv peste 1000 de apartamente noi din 35 de proiecte rezidentiale:
severinean, din cadrul etapei a 19-a din Liga a II-a, seria a 2-a, se anunta interesanta si datorita faptului ca gazdele nu au reusit sa se impuna pana acum in fata rivalilor, in putinele intalniri directe.
Oltencele vor lupta acum pentru o clasare cat mai buna, urmand sa evolueze in grupa locurilor 5-8 din play-off. Prima adversara a elevelor lui Liviu si Danielei Manea va fi CS Universitatea Alba Iulia, dupa sistemul cel mai bun din trei meciuri.
In timp ce handbalistele de la SCM Craiova lupta pentru evitarea retrogradarii, celelalte doua echipe feminine ale clubului primariei nu mai au emotii. Baschetbalistele si voleibalistele joaca in play-off pentru stabilirea configuratiei finale a clasamentului, in zona locurilor 5-8.
In Bucuresti si in alte 18 orase din Romania: ... Parada biciclistelor, duminica, in Capitala Parada biciclistelor - editia a 10-a - are loc in Capitala duminica dupa-amiaza, persoanele interesate sa participe fiind invitate, incepand cu ora 16,00, la Palatul Copiilor. ... Unirii - Piata Alba Iulia - bd.
google-analytics.com