Cautare

5925 de rezultate pentru "accident rutier in 25 12 2009 alba iulia" (2.96 secunde)
Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut. Chiar daca institutiile si-au diminuat provizioanele, acestea au acordat in continuare credite, dar cu o mai mare atentie si cu garantii mai mari.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Cinci persoane au murit, iar trei au fost ranite grav, intr-un accident pe DN1 Cinci persoane au murit, iar trei au fost ranite grav, duminica dupa-amiaza, intr-un accident care a avut locpe DN1, in localitatea Stejeris, judetul Cluj, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens, traficul in zona fiind blocat.
Ei cred ca, in cazul in care ar ajunge la Casa Alba, ea ar fi in stare sa puna capat secretomaniei OZN, deci sa inlature ceea ce ei numesc cea mai mare musamalizare din cate exista.
Valentin Naumescu) - Epoca Obama s-a incheiat cu repudierea totala a mostenirii sale politice, lasandu-l in urma pe Trump, candidatul cu profilul politic si intelectual totalmente contrar modelului de guvernare de pana acum;
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, intr-un interviu pentru "Gandul", ca si-ar oficializa intrarea in politica, nu intr-un "PDL asa cum este el acum", ci daca ar fi vorba de o miscare mult mai larga de centru-dreapta.
Care este diferenta dintre ouale cu coaja alba si cele cu coaja maronie? ... Sunt pline de nutrimente, iar pretul lor este destul de mic, fiind practic acceptate in aproape toate culturile din lume.
Martisorul este un mic obiect de podoaba legat de un snur impletit dintr-un fir alb si unul rosu, care apare in traditia romanilor si a unor populatii invecinate. ... Voinicul care a eliberat Soarele Un mit povesteste cum Soarele a coborat pe Pamant in chip de fata preafrumoasa.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa!
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
google-analytics.com