Cautare

1430 de rezultate pentru "accident rutier gherla iclod" (3.65 secunde)
La intalnire au participat atat producatori de obiecte funerare, cat si antreprenori de pompe funebre din toata tara (Craiova, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bucuresti, Sibiu, Alexandria, Pitesti, Gherla, Bolintin Deal).
Printre cele mai importante licitatii organizate in acest an, care au adus venituri intre unu si sapte milioane de dolari fiecare, se numara vanzarile de active de la Rova SA Rosiorii de Vede, Plopeni SA Prahova, Pobac SA Bacau, Somvetra SA Gherla, Tera SA Bucuresti si Conpress Advertising Constanta.
Majoritatea salariatilor provin din zona Jucu, Gherla, Dej, Cluj-Napoca. Pâna la sfârsitul anului 2009 vor 3.500 de angajati.Juha Putkiranta, senior vice-president Nokia, spera ca investitia de la Jucu sa fie una pe termen lung.
Sa vedeti dumneavoastra banda de avarie pe tronsonul Gherla- Nicaieri! Daca nu ar exista prejudecata ca autostrazile sunt niste sosele concrete pe care ar trebui sa circule masini, lucrurile ar merge atat de bine.
euro la nivel international, si-a construit o retea de furnizori locali care cuprinde 40 de fabrici de mobila si decoratiuni de la care cumpara umerase (Gherla), patuturi pentru copii (Drajna-Prahova), farfurii (Alba-Iulia) sau cesti (Sighisoara) care ajung in cele 340 de magazine din lume.
Condamnat la 2 ani inchisoare (pentru ca, student fiind, a citit, la un "seminar de creatie", la Scoala de Literatura, un capitol de roman despre un tanar comunist care, in semn de protest fata de abuzurile autoritatilor, isi preda carnetul de membru de partid), isi ispaseste pedeapsa la Jilava si Gherla, apoi are parte de 5 ani de domiciliu obligatoriu, in Baragan.
Localitatea Sic din care provine Maria Salai este situata in partea de nord-est a judetului Cluj, la distanta de 60 km de Cluj-Napoca si 15 km de Gherla.
Localitatea Sic din care provine Maria Sallai este situata in partea de nord-est a judetului Cluj, la distanta de 60 km de Cluj-Napoca si 15 km de Gherla.
Localitatea Sic din care provine Maria Salai este situata in partea de nord-est a judetului Cluj, la distanta de 60 km de Cluj-Napoca si 15 km de Gherla.
slanina de Gherla cu coriandru si ienupar; muschiulet de porc invelit in costita afumata copt in frunze de laptuci cu caise la cuptor;
Desi auzisem de Auschwitz, desi la doar cativa pasi de noi, la Jilava, la Gherla, la Aiud, semeni de-ai nostri contribuiau la Cartea Recordurilor cu atrocitati lor originale aplicate impotriva altor semeni.
acces la valuta, excursii in tarile capitaliste, acces la magazine speciale, masina cu sofer la dispozitie, paza si protectie permanente. Stateai intr-o casa nationalizata, ai carei proprietari probabil ca murisera la Canal sau la Gherla.
Presedintele PNL ar trebui sa scoata portretele Bratienilor din sediul de pe Aviatorilor ca nu cumva unul dintre barbosii din poze sa coboare si sa le dea vreo doua dupa ceafa derutatilor care cred ca vor propasi liberalismul cu ajutorul descendentilor ideologici ai celor care au creat Gherla si Aiudul.
Detentia la penitenciarele Timisoara, Gherla si lagarele de la Canal. Eliberat in 1954. Munteanu Gheorghe N. - taran, presedintele organizatiei P.N.L.
A urmat un adevarat raliu, prima oprire fiind la inaugurarea lucrarilor de consolidare si refacere sistem rutier pe DN 21 km 90+750-105+500.
Basescu a ajuns imediat dupa pranz in zona localitatii valcene Caineni, unde traficul rutier a fost blocat in urma cu mai bine de o saptamana, in urma caderilor de stanci pe DN 7.
Exista posibilitatea impunerii unor restrictii suplimentare ale traficul rutier, cu precadere pentru camioane, pe toate autostrazile din Slovenia.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier. ... Ideea e ca eu de la bun inceput nu am votat noul Cod Rutier.
Tot pe lista prioritatilor, regasim si Codul Rutier. Marti, pe 3 februarie, senatorii vor redeschide noul Cod Rutier, amanat de prea multa vreme din diferite motive. ... As mai adauga si faptul ca exista anumite rezerve ale USL privind adoptarea, in forma actuala, a noului Cod Rutier.
google-analytics.com