Cautare

1745 de rezultate pentru "accident rutier covasna" (2.68 secunde)
Mai mult, comisarul-sef Dinita a punctat faptul ca in peisajul rutier din tara noastra exista deja suficiente probleme cu soferii care conduc desi au suspendat acest drept, dar si cu cei care parasesc ulterior locul accidentului.
Codul rutier s-a modificat din nou. ... In aceste conditii, cum sa nu fac ochii cat cepele cand vad un articol in timp ce faceam ca omul revista presei, despre faptul ca modificarea codului rutier i s-ar "datora" lui Luis Lazarus, jurnalist la o televiziune bucuresteana.
• In ziua de 27 octombrie a.c., incepand cu ora 07.00, se va restrictiona traficul rutier, pana la ora 14.00, pe Bulevardul Kiseleff, de la Piata Arcului de Triumf pana la Piata Victoriei, pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache catre Piata Victoriei, precum si efectuarea virajului la stanga din Piata Victoriei catre Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bulevardul Lascar Catargiu.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Dar, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
UCM Covasna va organiza astazi un mars de protest in fata Casei cu Arcade din Sfantu Gheorghe, pentru a-si exprima nemultumirea fata de prezenta in judet a liderului Partidului Socialist Ungar, Hiller Istvan, care se opune acordarii dublei cetatenii pentru etnicii maghiari.
Liderul UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca pe lista solicitarilor Uniunii se vor regasi diferitele forme de autonomie, reorganizarea regiunilor de dezvoltare, numirea unui prefect maghiar propus de UDMR in judetul Covasna.
Potrivit acestuia, reprezentanti ai UDMR se regasesc in functiile de prefect in judetele Covasna, Maramures, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, pentru acest din urma judet nefiind, deocamdata, nominalizata o persoana.
sacrificati Filiala Covasna a Aliantei a solicitat posturi de conducere in ministere drept compensatie pentru faptul ca prefectul a fost desemnat din partea UDMR.
Liderul PNL Covasna, Ioan Balan, a demisionat ieri din partid, considerand ca este un gest corect fata de formatiunea politica avand in vedere situatia din judet.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Membrii PSD care ocupa functii de conducere in institutiile descentralizate din judetul Covasna vor fi fortati sa lase scaunele libere pentru membrii coalitiei.
Aflat in judetul Covasna, impreuna cu ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Borbély Laszlö, vicepresedinte executiv al UDMR, liderul Uniunii a afirmat ca astfel de dispute influenteaza activitatea Guvernului. ... In deplasarea de ieri din judetul Covasna, liderii Uniunii au avut convorbiri cu conducerea Consiliului Judetean Covasna.
Mai radicala se dovedeste conducerea PD Covasna, care cere vot secret in Camera Deputatilor la votul proiectului legii privind Statutul minoritatilor nationale.
Motiv pentru care conducerea filialei Covasna a Uniunii Civice Maghiare (UCM) il invita pe presedintele Traian Basescu sa viziteze ¥inutul Secuiesc, pentru a vedea „care este situatia reala in aceasta zona“.
Presedintele executiv al UDMR Covasna - Trei Scaune de Jos, deputatul Marton Arpad, a declarat ieri ca Uniunea incepe consultarile cu organizatiile locale ale UDMR si va incerca sa ajunga in toate satele unde are organizatii.
Conducerea CJ Covasna este nemultumita ca nu a fost anuntata de catre primarul Gheorghe Baciu de vizita de duminica, de la Intorsura Buzaului, a presedintelui Traian Basescu, care a participat la Festivalul Ciobanasul.
Forumul Civic al Romanilor din Covasna si Harghita cere autoritatilor statului sa intervina ferm pentru stoparea "actiunilor separatiste pe criterii etnice" si face apel catre maghiari sa nu se lase antrenati "intr-o aventura periculoasa care poate duce la confruntari, distrugeri, suferinte si moarte".
google-analytics.com