Cautare

11375 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti antiaeriana" (4.16 secunde)
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Militari morti intr-un accident Tot ieri doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucuresti si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, autoturismul in care se aflau fiind lovit frontal de o autoutilitara Ford care a intrat pe contrasens.
VIOREL de 47 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Jeep, pe bd. ... LAURENŢIU de 83 ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea străzii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Din accident a rezultat rănirea gravă
ADRIAN de 33 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe Calea Crangasi dinspre str. ... CONSTANTIN de 62 ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni la culoarea rosie a semaforului pietonal.
FLORINA de 26 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Marius de 25 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Matei de 33 de ani, din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha pe sos. ... Petre de 46 de ani, din Bucuresti, care se afla oprit la semafor pe sensul opus de mers. Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital.
Sorin de 34 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Calea Vitan Barzesti dinspre Splaiul Unirii catre sos. ... Robert de 40 ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta pe trecerea pentru pietoni.
Valentin de 22 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio pe Calea Rahovei dinspre Calea Ferentari catre str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui D. Alexandru de 25 ani, din Bucuresti, pasager in autoturism, care a ramas internat la spital.
Claudiu de 33 ani, din Bucuresti, fara a poseda permis de conducere sau curs de legislatie rutiera, a condus un moped marca Xinroad pe bd. ... Mihai de 28 ani, din Bucuresti, pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care a ramas internat la spital.
Marius de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi pe str.
A urmat un adevarat raliu, prima oprire fiind la inaugurarea lucrarilor de consolidare si refacere sistem rutier pe DN 21 km 90+750-105+500.
Basescu a ajuns imediat dupa pranz in zona localitatii valcene Caineni, unde traficul rutier a fost blocat in urma cu mai bine de o saptamana, in urma caderilor de stanci pe DN 7.
Exista posibilitatea impunerii unor restrictii suplimentare ale traficul rutier, cu precadere pentru camioane, pe toate autostrazile din Slovenia.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier. ... Ideea e ca eu de la bun inceput nu am votat noul Cod Rutier.
Tot pe lista prioritatilor, regasim si Codul Rutier. Marti, pe 3 februarie, senatorii vor redeschide noul Cod Rutier, amanat de prea multa vreme din diferite motive. ... As mai adauga si faptul ca exista anumite rezerve ale USL privind adoptarea, in forma actuala, a noului Cod Rutier.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. ... Constructia Pasajului rutier de pe str.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens.
Cel mai dur Cod Rutier din Europa, o scumpire cu 5% a energiei electrice, o campanie de vaccinare impotriva pestei porcine, o noua bancnota pe piata, cea de 200 lei, si rest numai in moneda noua, acestea sunt noutatile pe care ni le-a adus ziua de 1 Decembrie.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
google-analytics.com