Cautare

11363 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 13 11 2009brasov" (3.48 secunde)
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Pasajul rutier, aproape gata. ... Pasajul rutier este aproape gata.
Potrivit Codului Rutier, amenzile contraventionale se stabilesc in functie de numarul punctelor-amenda aplicate, iar valoarea unui punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin Hotarare a Guvernului .In ceea ce priveste faptele care reprezinta contraventii acestea vor fi reanalizate anul viitor cu ocazia discutiilor privind noul Cod Rutier.
Barbatul a fost identificat ca fiind Sobaru Adrian, de 42 de ani, din Bucuresti, angajat al Societatii Romane de Televiziune. ... 319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca, a fost declansata o ancheta ce urma sa stabileasca daca incidentul se incadreaza ca accident de munca.
Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierul romanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea, Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestora fiind foste publicatii comuniste, devenite acum "libere".
Mircea Lucescu a fost externat Antrenorul roman a fost externat astazi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare. Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala.
IULIAN de 26 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos. ... Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
La data de 29 martie 2011, ora 18:10, un minor de 16 ani din Bucuresti, se deplasa pe trotuarul din stanga al str. ... Dupa accident, conducatorul auto a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
Vasile de 44 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a pietonului care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Un accident rutier grav a avut loc in capitala cu putin timp in urma.
MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat Brava, pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto Z.
Gheorghe de 53 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Dacia 1304, pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G.
Din accident a rezultat ranirea urmatoarelor persoane: ... Maria de 22 de ani din Bucuresti, ocupanta loc dreapta fata in autoturismul marca Mercedes Benz, care a ramas internata la spital - ranirea usoara a lui T.
Dintre toti pasagerii unei masini, un copil fara centura de siguranta are sanse minime de supravietuire in caz de accident. ... Agentii de la Rutiera s-au uitat cu atentie si dupa scaunele speciale pentru cei mici, obligatorii conform codului rutier.
Operat ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri. ... Antrenorul lui Sahtior sustine ca vatmanul tramvaiului care l-a lovit putea evita acest accident si chiar este de parere ca omul a provocat intentionat accidentul.
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. ... Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
Artur Gluscenko a mai spus ca va ramane la Bucuresti atata cat va fi necesar, vorbind si despre interesul mare al mass-media pentru situatia lui Lucescu: ... Mircea Lucescu a fost ranit, vineri, intr-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitala.
google-analytics.com