Cautare

13419 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 10 10 2010" (3.24 secunde)
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. Dragos de 43 de ani din Bucuresti, a condus un autobuz, pe bd. ... Ilie de 30 de ani din Bucuresti. Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
1947, Bucuresti - d. ... 1995, Bucuresti Poeta, eseista. ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti. ... In timpul facultatii a devenit membra a mai multor cenacluri literare din Bucuresti: ... Bucuresti: ... Bucuresti:
• A venit in Bucuresti dupa ce a condus timp de 3 ani divizia de hipermarketuri a Carrefour Spania. ... Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010.
Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea societatii Mamitzu Production SRL, care a cerut instantei declansarea procedurii insolventei pentru televiziunea lui Dan Diaconescu. Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolventei in cazul societatii Ocram Televiziune SRL.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Societatea Telesport Intermedia SRL din Bucuresti, care opera licenta Telesport, a solicitat CNA un termen de intrerupere a emisiei de 90 de zile, care a expirat in aprilie 2011, fapt pentru care licenta televiziunii a fost retrasa.
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
Autoturismul lui Gigel Stirbu, care se îndrepta spre Slatina, în satul Proaspeti a izbit violent un automobil stationat în afara partii carosabile, dar si doua persoane, una dintre acestea ajungând la Spitalul Universitar din Bucuresti.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... In Romania am practicat medicina in majoritatea oraselor mari precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara,Oradea, Arad, Cluj, Targu Mures, Iasi, Buzau, Ploiesti, Targoviste, Campina si altele, mai scria el.
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. ... "Am fost informat de ginerele meu ca parintii lui, respectiv cuscrii mei, sunt victime in acest accident, respectiv sunt raniti in stare grava in acest accident.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Daca in primele opt luni din 2009 in judetul Dolj au fost inregistrate 152 de accidente rutiere, soldate cu 63 de morti, 110 raniti grav si 37 de persoane ranite usor, in 2010 s-au produs 148 de accidente grave, in urma carora 38 de persoane au murit, 135 au fost ranite grav si 59 usor.
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. FLORINA de 26 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Marius de 25 de ani, din Bucuresti, care circula pe str.
Cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiteri ai Brigazii Rutiere Bucuresti au survolat si filmat Capitala de la bordul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor.
Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
google-analytics.com