Cautare

4577 de rezultate pentru "accident rutier 29 08 2010 braila" (3.60 secunde)
Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Astfel, intre orele 08.00 si 1100, va fi restrictionat partial traficul rutier pe sos.
La ultimul tronson al autostrazii se lucreaza intens si se munceste deja la marcajele rutiere din zona Valea Dacilor - Medgidia, acolo unde este un important nod rutier. ... Cu certitudine, la 30 iunie va fi deschisa circulatia prin nodul rutier de la Valea Dacilor.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
Mai mult, comisarul-sef Dinita a punctat faptul ca in peisajul rutier din tara noastra exista deja suficiente probleme cu soferii care conduc desi au suspendat acest drept, dar si cu cei care parasesc ulterior locul accidentului.
Codul rutier s-a modificat din nou. ... In aceste conditii, cum sa nu fac ochii cat cepele cand vad un articol in timp ce faceam ca omul revista presei, despre faptul ca modificarea codului rutier i s-ar "datora" lui Luis Lazarus, jurnalist la o televiziune bucuresteana.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Dar, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
Fenomenul rutier din Romania: ... Cum s-ar caracteriza la ora actuala fenomentul rutier din Romania? ... Ele caracterizeaza fenomenul rutier din Romania de astazi. ... Atunci au fost 87 de cazuri de luare de mita, in 2010 - au fos 21, iar in primele cinci luni doar 7 cazuri.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... 221 din Regulamentul de punere in aplicare a Codului Rutier. ... Astfel, potrivit Regulamentului de aplicare a Codului Rutier, NU beneficiati de reducere daca:
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele care au de gand sa incheie o asigurare in anul 2010 se distribuie astfel in functie de varsta:
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Astfel, potrivit datelor INS, in trimestrul I 2010, Romania, cu o rata de ocupare de 57,0% - se situa printre tarile cu valori sub media UE 27 (63,7%). ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
google-analytics.com