Cautare

4168 de rezultate pentru "accident rutier 07 09 2010" (3.72 secunde)
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Potrivit actului normativ, pentru pagubele materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire s-a stabilit pentru anul 2008 la un nivel de cel putin 150.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
google-analytics.com