Cautare

4583 de rezultate pentru "accident rutier 05 09 2010 jud vaslui" (3.64 secunde)
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat pe S.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 23:30, W. ... ION de 37 de ani din jud. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui J. Calina de 79 de ani din jud.
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
'Cu adresa nr 8.006/3.05.2004 , la care se revine cu adresa nr. ... Potrivit acestui contract, livrarea la export a acestor cantitati de alcool urma sa se faca prin comisionar, respectiv firma Vinalcool SRL, din comuna Tanacu, judetul Vaslui.
PSD Vaslui va tipari 450.000 de vederi pentru locuitorii judetului, cu fotografiile presedintelui Traian Basescu si premierului Calin Popescu-Tariceanu, pe care vor fi mentionate neimplinirile actualei guvernari, la nivel local.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. Magazinele din Moinesti, Vaslui, Scornicesti si Baleni functioneaza in format Standard. ... Primul magazin PROFI din orasul Vaslui este amplasat la Silver Mall, pe str.
FC Vaslui - Rapid Bucuresti, scor 0-1, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei Echipa Rapid Bucuresti a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia FC Vaslui, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei - Timisoreana. ... FC Vaslui:
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua isi stiu locurile in cupele europene Dupa CFR Cluj, care a devenit vineri campioana, si-au stabilit locurile in cupele europene, duminica seara, FC Vaslui si Steaua.
' Steaua, Rapid, CFR si FC Vaslui intra in lupta miercuri si joi. ... Primele care intra in competitie sunt CFR Cluj si FC Vaslui, care vor juca miercuri in turul trei preliminar din UEFA Champions League.
cohorte de eurodeputati, in frunte cu domnii Stolojan, Traian Ungureanu si Marian Jean Marinescu, s-au aflat macar o data pe luna in judetul Vaslui, nu numai in comuna Pungesti, pentru a lua pulsul si a vedea ce-au mai facut oamenii pe-acolo...
Agresorii au fost prinsi de politie O fata de 18 ani din judetul Vaslui a fost violata de 7 tineri intr-o masina pe un camp. Initial fata s-a intalnit cu doi dintre acestia in Vaslui, iar baietii i-au promis ca o duc acasa intr-o localitate invecinata.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
google-analytics.com