Cautare

4583 de rezultate pentru "accident rutier 05 09 2010 jud vaslui" (3.22 secunde)
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata Prefectura Vaslui, intrucat Comisia judeteana de fond funciar nu a pus-o in posesie cu 5.200 de hectare de padure in judetul Vaslui.
Totodata, potrivit Ministerului Agriculturii, cele mai afectate judete sunt Braila, Ialomita, Valcea, Vrancea si Vaslui. ... In judetul Vaslui, aproximativ 95% din pasuni sunt afectate de seceta, fapt ce a dus la imposibilitatea asigurarii furajelor necesare animalelor pentru urmatoarea perioada si implicit la scaderea numarului acestora.
Raluca, eleva de 18 ani batjocorita si abuzata sexual intr- o comuna din judetul Vaslui, nu a reusit sa depaseasca tragedia din noiembrie 2014. ... La scurt timp, judecatorul Viorel Munteanu, presedintele Sectiei Penale a Tribunalului Vaslui, a dispus si eliberarea celorlalți patru.
Un sofer, Vlad Onofrei, din comuna vasluiana Muntenii de Jos, judetul Vaslui a fost injunghiat in plina strada de un tanar, care a intrat cu masina in el. ... Victima a fost transportata la Spitalul Judetean din Vaslui.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
pe sticla, cioplit, incondeiat Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... Stan Anuta din Sapanta, jud. ... Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud. ... Marinescu Dan, din Ploiesti, jud.
Manzalesti - Jud. Buzau, Corbi - Jud. Arges, Luncavita- Jud.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
"Codul Rutier: ... Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Imediat dupa producerea accidentului rutier, atat soferul Mercedesului, cat si pasagerii acestuia au coborat din masina si au fugit.
Potrivit analizei gandul.info, in 2010, statul a incasat, in total, din toate judetele din Romania si din municipiul Bucuresti, taxe si impozite in valoare de 31,89 miliarde de euro.
Potrivit analizei gandul.info, in 2010, statul a incasat, in total, din toate judetele din Romania si din municipiul Bucuresti, taxe si impozite in valoare de 31,89 miliarde de euro.
Mihaela Zarnescu publica in "Monitorul de Vaslui" articolul "Inca trei legi in dreptul senatorului Doina Silistru", pe care il puteti citi in continuare. Senatorul PSD de Vaslui Doina Silistru si-a mai trecut trei legi, la doua dintre acestea fiind initiator principal iar la una, coautor.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
google-analytics.com