Cautare

4583 de rezultate pentru "accident rutier 05 09 2010 jud vaslui" (3.83 secunde)
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T. Nicolae de 28 de ani din jud. ... Constantin de 58 de ani din jud. ... Din accident a rezultat ranirea urmatoarelor persoane: ... Marian de 24 de ani din jud.
Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... vineri , sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Stan Anuta din Sapanta, jud. ... si duminică, orele 14, 00 - 16, 00 Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
Rapid si Vaslui si-au batut rau adversarele de Paste Cu moralul ridicat dupa remiza obtinuta de CFR la Ploiesti si cu amenintarea Stelei, victorioasa la Galati, FC Vaslui si Rapid nu si-au menajat adversarele si au obtinut victoriii la scor de neprezentare.
Incepind cu Steaua-Vaslui Masura aducerii arbitrilor straini a fost aprobata de Comitetul Executiv al FRF, intrunit de urgent.
Senatoarea de Vaslui Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Domnului Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare. ... In judetul Vaslui, au fost cateva situatii limita, in aceste ultime zile, la care nu s-a putut interveni decat cu mari costuri, umane si materiale.
Cand, in urma cu trei saptamani, antrenorul "pandurilor", Eugen Neagoe, declara ca la Vaslui (FC Vaslui - Pandurii 1-0) echipa din Targu Jiu nu a fost lasata de arbitru sa joace, sugerand ca, de fapt, "Kosovo" s-a mutat de la Piatra Neamt la Vaslui, unii nu l-au crezut, mai ales ca finantatorul echipei din Vaslui se lamenta si acuza in stanga si-n dreapta ca (si) echipa lui a fost defavorizata, bla, bla.
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
a) posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria B are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3.500 kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750 kg;
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T. ... Constantin de 23 de ani din jud. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui T.
Mai spre Estul tarii, pe la mine prin judetul Vaslui, administratia locala, lumea in general e mai "amortita". ... Stiu ca foarte interventionist, activ este (si) presedintele Consiliului Judetean Vaslui, dl Dumitru Buzatu. ... Or, jud. Vaslui este din 89, covarsitor, (inca!) fief electoral al stangii!
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
google-analytics.com