Cautare

1611 de rezultate pentru "accident radauti suceava" (3.06 secunde)
Un hot a fost prins in flagrant de politisti in timp ce dadea o spargere intr-o locuinta din municipiul Suceava.
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
Ofiteri de la Serviciul Judetean Anticoruptie Suceava (DGA) au descins la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Suceava.
Caz cutremurator in municipiul Suceava. ... Cadrele de la ISU Suceava au venit la fata locului si au spart usa casei.
Podul provizoriu de la Milisauti, judetul Suceava, a inceput sa se prabuseasca, la nici patru luni de la inaugurare. O bucata din asfalt de aproape doi metri s-a desprins dupa ce debitul raului Suceava a crescut.
Ileana Hotopila din comuna Ulma judetul Suceava, a venit cu oua incondeiate, la targul din curtea MTR. ... Am avyt 7 baieti si 7 fete, dar unul dintre baieti a murit intr-un accident.
Accident grav in aceasta noapte, in judetul Suceava. Un autocar cu 60 de pasageri s-a ciocnit frontal cu o masina.
"Echipajele noastre de la Pascani s-au deplasat imediat la fata locului, unde s-a constatat ca sunt patru persoane decedate in accident. Autoturismul a fost lovit in plin de trenul rapid 751 Bucuresti-Suceava.
I.P., originar din Craiova, a vazut intr-o seara din vara anului 1905, la Horodnicul de Sus, in apropiere de Radauti, un obiect alungit, in forma de farfurie, mai mare ca Luna.
"Este vorba despre un control care se face de ani de zile si care a inceput acum o luna. Au fost verificate pana acum directiile Radauti si Timis, a venit si randul nostru ", ne-a declarat comisarul Tudorel Ene.
Concret, critica legea prin care profesorii si academicienii pot lucra pana dupa 70 de ani, fara a fi scosi fortat la pensie, la 65, ca niste masele stricate, ca sa faca loc unor lupi tineri si imberbi - Acuma, stand stramb si judecand drept, nu ne dam seama cu ce ii impiedica Sorin Oprescu sau Serban Bradisteanu pe doctorii purii, care iau calea bejeniei, sa se angajeze, de exemplu, la Spitalul din Radauti, care tocmai a inchis sectia de Pediatrie pentru ca cei doi medici existenti si-au luat concediu legal, ca sa nu crape de epuizare dupa cinci ani de lucrat non-stop - Digi 24 anunta ca 98% dintre oameni sufera din cauza bolii secolului:
Acest lucru reiese din datele centralizate de Institutia Prefectului, care arata ca 40 de primarii, printre care Adaseni, Braesti, Corlateni, Dersca, Gorbanesti, Hanesti, Ibanesti, Leorda, Radauti Prut, Sendriceni, Stefanesti si Tudora nu au avut aprobate proiecte europene.
CJ are in derulare mai multe proiecte cu finantare externa, printre care reabilitarea Spitalului Judetean, Casei Ventura sau a Vamii Radauti Prut.
Fostul lider al PSD a aratat ca negocierile privind postul de subprefect, dar si functiile de director de la Directia Sanitar - Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Vama Radauti Prut au fost lasate la latitudinea primarului Catalin Flutur.
Actiunea a fost organizata de politistii de frontiera de la SPF Radauti Prut care au oprit pentru control, in localitatea Ungureni, o autoutilitara condusa de Eusebiu C., de 28 ani.
Pe locul al doilea in topul beneficiarilor de finantari BERD se situeaza o fabrica de prelucrare a lemnului construita de austriecii de la Egger in zona Radauti.
Comisia romanilor de pretutindeni va comemora Masacrul de la Fantana Alba la Radauti, maine 2 aprilie, ulterior vom depune coroane de flori la monumentul aflat in regiunea Cernauti, in locul unde s-au produs atrocitatile.
In Romania exista centre regionale de cazare si proceduri pentru azil in Bucuresti, Timisoara, Giurgiu, Radauti, Galati si Maramures. Impreuna, cele 6 centre au 950 de locuri, iar aproape 100 sunt deja ocupate.
In urma cu o luna, in Radauti Prut, o localitate prin care rar mai ajunge cineva de la Centru, comisarii Garzii Financiare au dat peste o masina cu peste 2.000 de litri de alcool.
Orase marunte, precum Radauti sau Onesti, detin gradini zoologice. Denumirea, de gradina zoologica, este mult prea mult pentru cele citeva animale jigarite, inghesuite in custi, pentru ca o gradina zoologica adevarata se intinde pe multe hectare, are o mare varietate de specii, laboratoare si cercetari proprii.
google-analytics.com