Cautare

4304 de rezultate pentru "accident mortal valea oltului 24 04 2010" (3.14 secunde)
Vazusem multe fotografii cu Bucurestiul, dar n-aveam idee ce frumosi sunt Muntii Carpati sau Transilvania, sau Delta Dunarii, sau Valea Oltului, podgoriile de aici.
Specialistii spun ca zona in care circula cele mai multe autovehicule de mare tonaj se afla pe DN 7, in zona Valea Oltului.
„Pe Valea Oltului sunt blocate trei societati comerciale“, a declarat Gheorghe Albu, la deschiderea manifestarii expozitionale cu vânzare Contex 2007. 
Hai, valea! ... Fostul subprefect al Oltului din perioada Revolutiei nu uita sa spuna ca a absolvit o scoala de sindicat in Franta si ca e de partea poporului.
Noi spunem ca este o masura buna, deoarece nu ai vrea sa-ti trimiti copilul in excursie, iar la volanul autocarului sa fie un sofer cardiac si pe Valea Oltului sa faca infarct, pierdand controlul volanului.
Noul sef al Combinatului a mai prezentat si strategia pe care o aplica atunci cind pe platforma siderurgica are loc un accident grav de munca.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet.
Doi frati de 16 si 17 ani dintr-o localitate din Vaslui au furat masina familiei si au plecat cu ea. Cursa lor teribilista s-a incheiat cu un accident in care, din primele informatii, unul dintre ei si-a pierdut viata.
Accident mortal, aseara, pe autostrada Timisoara - Arad, in care au fost implicate un autoturism, un microbuz de marfa si o cisterna.
La data de 1 ianuarie 2011, in jurul orei 04:20, A. ... Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, ranirea grava a lui M.
De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat. Politistii au intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Ucideri din Culpa din cadrul Brigazii Rutiere.
Un craiovean a decedat astazi, in jurul pranzului, dupa ce a fost victima unui accident rutier.
Un accident extrem de grav a avut loc, astazi dupa-amiaza, in judetul Caras-Severin.
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
"Nu este cel mai grav accident colectiv de munca din Romania, insa cu siguranta este cel mai grav din ultimii zece ani in Capitala", a spus directorul.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
google-analytics.com