Cautare

1235 de rezultate pentru "accident mortal salaj" (3.00 secunde)
Diferenta de bani cheltuita pana in acest moment se regaseste in partea construita intre judetele Salaj si Bihor, pe tronsonul de 64 de km, care se afla in proportie de 60% terminat si pentru care Bechtel mai cheltuie inca 6 milioane de euro pe fiecare km.
Ce s-a luat in calcul atunci cand s-a decis care unitati administrative din judetul Salaj vor primi bani din fondul de rezerva al Guvernului, in urma Hotararii de Guvern de saptamana trecuta?
Tragedie, joi seara, pe DN 1 C, la limita dintre judetele Cluj si Salaj. ... Iesit din Catcau, exact inainte de a intra in județul Salaj, masina acestuia a parasit partea carosabila intr-o depasire riscanta si s-a rasturnat de mai multe ori.
Un transport de tancuri pentru Ucraina a ramas blocat pe DN 1H in zona localitatii Surduc din judetul Salaj, dupa ce un trailer a iesit in afara soselei.
Noaptea trecuta, 22 spre 23 septembrie, la ora 23:27, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Salaj au fost sesizati cu privire la faptul ca sase minori, cu varste cu cuprinse intre 6 si 12 ani, din localitatea Somes Odorhei, s-au ratacit in padure, fiind plecati dupa ciuperci, de la ora 18:00.
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
in timpul guvernarii cederiste, cind era mare loctiitor al sefului Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare, Dohotaru a participat la masluirea unui dosar penal privind un accident mortal de circulatie comis de maiorul Gaboreanu, seful de-atunci al doi si un sfert (UM 0215) la Satu Mare.
dupa o catastrofa naturala cum ar fi un cutremur, dupa un atac terorist, dupa ce au primit vestea mortii unei persoane apropiate, dupa un accident. ... Efectul lui nu este totdeauna mortal.
In alta ordine de idei, seful Regionalei de Drumuri si Poduri Constanta face apel catre toti conducatorii auto sa respecte regulile de circulatie specifice atunci cand circula pe Autostrada Soarelui, pentru evitarea tragediilor, avand in vedere ca si luna august a debutat, din nefericire, cu un accident mortal pe autostrada.
Astfel, de exemplu, in cazul in care se constata ca salariatul care a suferit un accident mortal de munca nu a avut efectuat controlul medical, angajatorul este sanctionat cu suma de 8.000 de lei.
„În plus, au fost oprite de la functionare 118 echipamente de munca (pentru ca prezentau deficiente ce puteau pune în pericol securitatea salariatilor), un loc de munca si doua unitati“, a precizat Adina Bobos, care a explicat ca, în perioada iulie-septembrie, au fost înregistrate doar 20 de accidente cu incapacitate temporara de munca si un accident mortal.
Dupa ce a suferit un accident, s-a intors in Marea Britanie si a studiat fotografia. ... Ma numesc Muybridge și iata raspunsul la scrisoarea pe care ați trimis-o soției mele", - l-a impușcat mortal pe acesta cu o pușca.
Pe aceeasi trecere de pietoni, in urma cu doi ani, pe 27 martie, o studenta din Republica Moldova a fost ucisa de Anamaria Straus, o femeie de afaceri din Capitala. Pe atunci, trecerile de pietoni nu erau semaforizate. Tatiana Duplei a murit la putin timp dupa accident.
In ziua de 7 ianuarie 2011, in jurul orei 9.40, O. SORIN de 24 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat, pe str.
Doi pietoni, tata si fiu, au fost accidentati mortal, marti seara, in timp ce traversau DN 1B, in comuna prahoveana Bucov, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Prahova.
Tot el, in 2018, ar fi provocat un accident mortal, in care o tanara de 21 de ani a murit.
Si ei vor avea baze americane, dar in cazul in care vreun soldat cu cateva beri la bord va accidenta mortal vreun cantaret de mare valoare din tara gazda, sentinta o vor da bulgarii, nu americanii.
Conform anchetatorilor, el a stat in scoala intre 40 si 60 de minute, inainte sa fie impuscat mortal de o echipa de politisti de frontiera.
Un barbat implicat intr-un accident mortal, in Bihor, este banuit ca a intrat intentionat cu masina sub un TIR pentru a-si ucide iubita, o tanara mamica a doi copii, dupa ce aceasta i-a spus ca il va parasi.
Dupa ce a trecut de intersectia cu str Rasaritului, a surprins si accidentat mortal pe T. Ana de 83 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure, de la dreapta spre stanga pe directia de deplasare a autovehiculului.
google-analytics.com