Cautare

1062 de rezultate pentru "accident mortal in sendreni" (3.45 secunde)
Unele firme doljene îsi desfasoara în continuare activitatea cu angajati fara forme legale. „În timpul controalelor efectuate în trimestrul III, au fost identificati si sanctionati 59 de angajatori pentru care desfasurau activitate fara a avea întocmite contracte individuale de munca 85 de persoane.
In mijlocul pozelor se afla un buton, care, in momentul in care este apasat, face ca fotografiile sa se miste, iar calul galopeaza. In 1877, Eadweard J.
Soferul spune ca mergea regulamentar, cand, la semafor, desi el avea verde, pietonul a sarit in fata masinii. Barbatul, in varsta de aproximativ 25 de ani, potrivit legistilor, a murit pe loc.
In ziua de 7 ianuarie 2011, in jurul orei 9.40, O. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 18, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si trafic, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un stalp de iluminat public.
Doi pietoni, tata si fiu, au fost accidentati mortal, marti seara, in timp ce traversau DN 1B, in comuna prahoveana Bucov, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Prahova.
Ies la iveala informatii noi in cazul politistului din Buzau arestat dupa ce a provocat doua accidente la distanta de cateva minute, saptamana trecuta. Acelasi politist a mers la prostituate in uniforma.
Suntem atat de invatati sa facem sluj pe la unii si pe la altii, in special pe la mahari, ca suntem in stare sa ne vindem si demnitatea nationala.
Conform anchetatorilor, el a stat in scoala intre 40 si 60 de minute, inainte sa fie impuscat mortal de o echipa de politisti de frontiera.
Un barbat implicat intr-un accident mortal, in Bihor, este banuit ca a intrat intentionat cu masina sub un TIR pentru a-si ucide iubita, o tanara mamica a doi copii, dupa ce aceasta i-a spus ca il va parasi.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 10.30, B. ... Dupa ce a trecut de intersectia cu str Rasaritului, a surprins si accidentat mortal pe T.
La data de 02 septembrie 2010, in jurul orei 09.30, C. ... Radaseni, nu a acordat prioritate vehiculelor care circulau din partea dreapta intrand in coliziune cu o bicicleta, condusa de C.
La data de 5 februarie 2011, in jurul orei 02:00, B.
Si fratele sau se afla dupa gratii dupa ce a fost condamnat pentru ca s-a urcat baut la volan si a provocat un accident mortal.
La data de 19 august 2011, in jurul orei 19:20, H. ... Dupa ce a trecut de prima scara a imobilului, a surprins si accidentat un copil de 1 an si 11 luni, care s-a angajat in traversarea aleii de la dreapta la stanga prin loc nepermis.
Dupa ce in 2001 a lovit mortal o femeie si a scapat basma curata, sambata noapte a ignorat complet sanctiunea agentilor rutieri si si-a continuat drumul la volan, baut si cu permisul suspendat, punand in pericol atat viata lui, cat si a eventualilor pietoni.
Astfel, invitat de Iliescu sa ia cuvantul in calitate de "tovaras”, Nastase a tinut sa-i sugereze colegului mai varstnic ca timpul sau a cam trecut: ... Dupa replicile de deschidere, Adrian Nastase s-a ocupat prioritar de actuala putere, aruncand in carca acesteia toate relele si nereusitele.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. Tragedia s-a petrecut in localitatea Abrud din judetul Alba.
Cu piciorul in ghips, Tariceanu a urcat singur treptele Palatului Victoria, ajutandu-se de un cadru metalic. Desi intarziase o jumatate de ora, a intrat surazator in sala de sedinta si i-a asigurat pe membrii Cabinetului ca este OK.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
PSD si PNL, in cazul unei mobilizari exceptionale, s-ar putea baza pe 222 de voturi din cele 231 necesare trecerii motiunii. In aceste conditii, la mare cautare sunt 9 independenti, dar si cei 17 parlamentari ai minoritatilor, care, desi la putere, dau emotii Coalitiei de aceasta data.
google-analytics.com