Cautare

1062 de rezultate pentru "accident mortal in sendreni" (2.68 secunde)
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni. ... Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Daca la nivelul Consiliului Judetului mai exista trei consilieri care nu si-au depus declaratiile (Eugen Durbaca, Marin Costel si Stefan Stanciu), in ceea ce-i priveste pe alesii locali din municipiile, orasele si comunele galatene se poate spune ca mai putin de jumatate s-au conformat legii.
Cele doua grupe se vor intilni la benzinaria de la Sendreni, de unde vor continua impreuna drumul spre Bucuresti", a precizat Ilie Zanfir.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Zonele afectate sint situate in preajma Galatiului si a localitatii Fundeni, insa problemele nu sint de natura sa le dea dureri de cap agricultorilor Precipitatiile cazute in luna mai in zona Tecuciului si a Galatiului se incadreaza in limitele normale pentru aceasta perioada, fiind vorba in primul caz de 66 litri/mp, respectiv 31 litri/mp, conform datelor furnizate de Apele Romane.
Patru firme care se ocupa cu prelucrarea primara a lemnului au fost sanctionate de comisarii Garzii de Mediu Galati, in cadrul operatiunii "Gaterul", care se desfasoara la nivel national Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a dat unda verde, pe data de 27 iulie, actiunii denumita "Gaterul", care are drept obiectiv principal verificarea legalitatii functionarii instalatiilor de debitare primara a materialului lemnos, respectiv a gaterelor.
Acum nu mai au nici macar atit, natura transformind terenurile cu pricina in suprafete desertificate sau mici mlastini.
In timp ce Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati se zbate sa-si indeplineasca obligatiile catre producatori cu cei 20 de angajati pe care ii mai are, Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Galati se extinde pe zi ce trece, primind fonduri importante pentru angajarea de noi salariati si dotarea cu masini si calculatoare.
Lipsa locurilor de munca reprezinta o bila neagra pentru anumite localitati din judetul Galati, lucru oglindit si in numarul persoanelor care nu au un loc de munca aflate in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM).
Astfel, in urma numeroaselor sesizari legate de furturile de materiale produse in zona respectiva, precum si a neregulilor de mediu constatate de comisarii Garzii de Mediu Galati, Halda de Zgura a intrat in atentia speciala a Inspectoratului Teritorial de Munca Galati, a comisarilor Garzii Financiare, dar si a comisarilor Garzii de Mediu.
Scumpirea apartamentelor si mai ales a terenurilor in raport cu salariile nu le-a lasat celor care vor sa aiba o locuinta proprie decat o singura solutie - contractarea unui credit.
Aceasta este dilema in care se afla multi dintre tinerii galateni care inca nu au o locuinta proprie.
Sintem la un pas de a intra in mult rivnita Uniune Europeana, ne dam peste cap cu tot felul de implementari de legi sau norme cerute de-acolo, de la UE, dar linga noi mor zilnic oameni ucisi de cel mai mare si aparent imposibil de doborit inamic, saracia.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
O noua disciplina medicala, psihocardiologia, cerceteaza cand si in ce fel frica, furia si tristetea ne ameninta viata. ... Valorile colesterolului sunt in ordine, tensiunea putin sub limita normala. ... In pericol sunt altii, credea ea: ... Dar in vara anului 2007...
Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta a obtinut, in cursul zilei de ieri, si ultimul aviz necesar demararii constructiei soselei de centura, care va descarca orasul Constanta, dar nu numai, de povara masinilor grele care merg spre port.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
google-analytics.com