Cautare

6154 de rezultate pentru "accident langa oradea" (3.41 secunde)
Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986. ... A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne: ... In Oradea se deruleaza investitii majore. ... Este adevarat, se deruleaza in Oradea lucrari care schimba, la propriu, fata orasului.
Dizolvarea Biroului Permanent Local (BPL) al organizatiei Oradea de catre Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL a tulburat apele in cadrul filialei judetene a liberalilor bihoreni. Potrivit liderului PNL Oradea, Gavrila Grebenisan, prin dizolvarea Biroului municipal s-a incalcat statutul.
Ea sustine ca Oradea ar fi putut beneficia de fonduri europene pentru depozitarea gunoaielor, dar Consiliul Local Oradea, impreuna cu Consiliul Judetean Bihor, a preferat realizarea unui parteneriat public-privat pentru realizarea a sase statii de transfer pentru gunoi, statii care nu s-au realizat.
Bolojan, luat la tinta de Mircea Matei Senatorul Mircea Matei (foto), fost consilier local din partea PDL si bun cunoscator al administratiei locale din Oradea, l-a atacat dur pe primarul Ilie Bolojan in chestiuni punctuale. ... "Actuala administratie a orasului Oradea a luat cateva masuri ciudate.
Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist. ... Daca am fi avut un Guvern responsabil, solutia pentru acesti elevi ar fi fost mutarea in noul campus scolar din Oradea.
Electrica Transilvania Nord - Societatea de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Oradea vine in intampinarea clientilor sai, pentru a-i determina pe acestia sa capete incredere in serviciile furnizate.
mobilier living oferit de Mob Design - Serbezan Tiberiu - Oradea; un covor Belgian oferit de Gecor Group - Bojtor Laura - Oradea; cate un set de bucatarie oferit de Gecor Group - Fele Adalbert si Köllõ Ottilia - Oradea;
De la deschiderea hipermarketului din Oradea, actionarii PIC nu prea au motiv de bucurie. ... Nici pana la ora actuala, conducerea PIC nu a obtinut de la Primaria Oradea autorizatie pentru statii, autorizatii necesare pentru stationarea mijloacelor de transport ale PIC pe traseele pe care circula pentru transportul clientilor.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor va vinde prin licitatie, pe 26 noiembrie, ora 11:00, in baza OG 92/2003 privind Codul de Procedura Fiscala, mai multe bunuri imobile, proprietate a debitorului SC Big Trans SRL Oradea, cu domiciliul fiscal in localitatea Oradea, Calea Clujului, nr.
Cu toate ca ancheta autoritatilor privind cauzele tragediei de la Oradea, unde un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti, se afla abia la inceput, datele preliminare arata faptul ca vina apartine unei firme din Constanta.
Senatorul Florian Bodog a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Municipiul Oradea la 900 de ani de la prima atestare documentara a orasului", pe care o puteti citi in continuare.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Un nou conflict confesional tulbura viata comunitatii din Oradea. ... Inaltul prelat reformat si europarlamentar a afirmat ca Oradea este sufocata de prea multe biserici ortodoxe care sunt, pe deasupra, construite in locuri nepotrivite.
Congresul Uniunii Maghiarilor a capatat o dimensiune nationala, prin miza deciziei asteptate de la intalnirea din Oradea. ... Prezenta anuntata la Oradea a liderilor de partide are sens.
*Investitia se ridica la circa 15 milioane de euro Aba Turism SRL Oradea a anuntat, ieri, semnarea contractului de franciza si inceperea investitiei pentru constructia celui mai modern hotel de 3 stele superior din Oradea, care face parte din lantul hotelier american Ramada.
Primaria Oradea, Federatia Patronilor Bihor, Camera de Comert si Industrie Bihor, ITD Hungary, Körös Trade - Ungaria si Camera de Comert din Croatia, organizeaza, in perioada 25-28 septembrie, la Arena "Antonio Alexe" din Oradea, a XII-a editie a Targului General International de Bunuri de Larg Consum, respectiv a VII-a editie a Targului Gastronomic.
google-analytics.com